Молоді кабачки з куркою та грибами у вершковому соусі здатні перевернути вашу уяву в області кулінарії.
Докладніше про приготування молодих кабачків з куркою та грибами у вершковому соусі читайте у нашому матеріалі.
Для приготування молодих кабачків з куркою та грибами у вершковому соусі нам знадобиться:
Спосіб приготування молодих кабачків з куркою та грибами у вершковому соусі:
Наріжте куряче філе на середні шматочки для молодих кабачків із куркою та грибами у вершковому соусі.
У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни
У розігрітій сковороді з олією обсмажте м'ясо птиці для молодих кабачків із куркою та грибами у вершковому соусі на середньому вогні до зміни кольору протягом приблизно 7 хвилин.
Очистіть цибулю і наріжте її чвертькільцями для молодих кабачків з куркою та грибами у вершковому соусі. Промийте та обсушіть печериці, наріжте їх середніми скибочками.
Додайте гриби та цибулю до курки для молодих кабачків з куркою та грибами у вершковому соусі у сковороду. Продовжуйте обсмажувати усі інгредієнти на середньому вогні протягом 5-7 хвилин.
Відріжте хвостики біля кабачка і наріжте його півкільцями для молодих кабачків із куркою та грибами у вершковому соусі.
Розріжте помідори навпіл і натріть їх на великій тертці, залишаючи шкірку в руках.
Очистіть і подрібніть часник для молодих кабачків із куркою та грибами у вершковому соусі.
Додайте кабачок, помідори, часник та сушені трави в сковороду. Перемішайте всі інгредієнти для молодих кабачків із куркою та грибами у вершковому соусі.
Накрийте кришкою сковороду і зменшіть вогонь до повільного гасіння. Готуйте все разом протягом 10 хвилин, до готовності молодих кабачків із куркою та грибами у вершковому соусі.
Потім додайте в сковороду вершки, посоліть і поперчіть до смаку. Перемішайте всі інгредієнти для молодих кабачків із куркою та грибами у вершковому соусі.
Доведіть до кипіння і продовжуйте гасити молоді кабачки з куркою та грибами у вершковому соусі ще 3 хвилини.
Молоді кабачки з куркою та грибами у вершковому соусі готові! Смачного!
Читайте також:
Смак молодості: рецепт соковитого шашлику, який колись продавався на кожному пляжі
Це просто божественно: рецепт яєчні з молодими кабачками, сиром та помідорами.
"Рубіновий налив": такий рецепт варення з полуниці ви ще не куштували