Молоді кабачки з куркою та грибами у вершковому соусі здатні перевернути вашу уяву в області кулінарії.

Докладніше про приготування молодих кабачків з куркою та грибами у вершковому соусі читайте у нашому матеріалі.

Для приготування молодих кабачків з куркою та грибами у вершковому соусі нам знадобиться:

Спосіб приготування молодих кабачків з куркою та грибами у вершковому соусі:

Наріжте куряче філе на середні шматочки для молодих кабачків із куркою та грибами у вершковому соусі.

Популярні новини зараз

У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів

У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки

Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить

Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни

Показати ще

У розігрітій сковороді з олією обсмажте м'ясо птиці для молодих кабачків із куркою та грибами у вершковому соусі на середньому вогні до зміни кольору протягом приблизно 7 хвилин.

Очистіть цибулю і наріжте її чвертькільцями для молодих кабачків з куркою та грибами у вершковому соусі. Промийте та обсушіть печериці, наріжте їх середніми скибочками.

Додайте гриби та цибулю до курки для молодих кабачків з куркою та грибами у вершковому соусі у сковороду. Продовжуйте обсмажувати усі інгредієнти на середньому вогні протягом 5-7 хвилин.

Відріжте хвостики біля кабачка і наріжте його півкільцями для молодих кабачків із куркою та грибами у вершковому соусі.

Розріжте помідори навпіл і натріть їх на великій тертці, залишаючи шкірку в руках.

Очистіть і подрібніть часник для молодих кабачків із куркою та грибами у вершковому соусі.

Додайте кабачок, помідори, часник та сушені трави в сковороду. Перемішайте всі інгредієнти для молодих кабачків із куркою та грибами у вершковому соусі.

Накрийте кришкою сковороду і зменшіть вогонь до повільного гасіння. Готуйте все разом протягом 10 хвилин, до готовності молодих кабачків із куркою та грибами у вершковому соусі.

Потім додайте в сковороду вершки, посоліть і поперчіть до смаку. Перемішайте всі інгредієнти для молодих кабачків із куркою та грибами у вершковому соусі.

Доведіть до кипіння і продовжуйте гасити молоді кабачки з куркою та грибами у вершковому соусі ще 3 хвилини.

Молоді кабачки з куркою та грибами у вершковому соусі готові! Смачного!

Читайте також:

Смак молодості: рецепт соковитого шашлику, який колись продавався на кожному пляжі

Це просто божественно: рецепт яєчні з молодими кабачками, сиром та помідорами.

"Рубіновий налив": такий рецепт варення з полуниці ви ще не куштували