Усі люблять з'їсти м'ясистий смачний бутерброд за сніданком. Це і зрозуміло: його можна швидко зробити, його легко їсти, він ідеально підходить для людини, якій треба бігти на роботу чи навчання.
Як правило, сендвіч складається із шести важливих атрибутів. Так, він поєднує солодкі, солоні, жирні, кислі, вершкові, хрусткі акценти. Якщо створити сендвіч, який вбирає всі ці складові, то кожен укус буде відображатися хвилею щастя в шлунку.
Щоб приготувати незвичайний сендвіч у хлібі з сиром, овочами та шинкою, знадобляться такі продукти:
- 1 буханець круглого хліба;
- 200 г шинки;
- 100 г сиру;
- 100 г стручкової квасолі;
- 1 яблуко сорту гала;
- 2 листа зеленого салата;
- 2 ст. л. майонезу;
- 2 ч. л. діжонської гірчиці.
важливо!
- Для приготування бутерброду відмінно підійде тартин або сільський хліб. У будь-якому випадку буханець повинен бути середньої висоти з пишним, але відносно щільним м'якушем.
- Зрозуміло, не потрібно використовувати "цеглинку" для сендвіча. Хліб - це основа основ, і краще розщедритися на щось нормальне: хліб для сендвічів, кунжутні булочки, тортилья, чіабатта, лаваш, тости, багет (тільки свіжий).
Щоб підготувати для сендвіча хліб, необхідно зати і відкладіть верхню третину буханця хліба, а з буханки, що залишився, вийняти м'якуш. Повинна вийти основа сендвіча зі стінками завтовшки 1 см. Вийнятий хліб не знадобиться, тому його можна використовувати для інших цілей.
Готуємо продукти для начинки:
Тепер буде легше: графіки відключення світла 23 листопада – Укренерго потішило українців
Якщо ви досить розумні, то ви зробите це: навіщо садівники обв'язують дерева колготками
Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
- відваріть квасолю протягом 3 хв. від моменту закипання, відкиньте на друшляк. Наріжте стручки невеликими шматочками, з'єднайте з майонезом та гірчицею та перемішайте;
- очищене яблуко наріжте часточками;
- сир і шинку наріжте тонкими скибочками.
Далі потрібно застелити хліб листям салату, розкласти половину яблучних часточок та квасолю. Викладаємо скибочки шинки, сиру і яблук, що залишилися.
Накрийте буханець зрізаною верхівкою та оберніть харчовою плівкою. Притисніть пресом, наприклад, чавунною сковородою, і приберіть на 1 годину в холодильник. Зніміть плівку та наріжте сендвіч на 8 клинів.
Читайте також:
Ще крутіше, ніж біляші: турецький рецепт коржів з лаваша з фаршем, помідором та солодким перцем
Жодної стерилізації, а хрускіт просто чарівний: рецепт маринованих огірків по-фінськи
Соковитий фарш і багато моркви з цибулею: рецепт пишних пиріжків, які так і просяться до рота