Човники з кабачків з куркою, сиром та кукурудзою - це чудове поєднання соковитого м'яса та свіжих овочів, яке стане чудовою вечерею для всієї родини. У цьому рецепті поєднуються ніжне куряче філе, ароматні кабачки, смачні помідори та ніжна кукурудза, приправлені соусом на основі томатного соусу. А все це прикрашає твердий натертий сир, який при запіканні утворює золотисту скоринку.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом човників з кабачків з куркою, сиром та кукурудзою, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом човників з кабачків з куркою, сиром та кукурудзою, нам знадобиться:

Кабачки - 2 шт. (300-350 г) Куряче філе - 250 г Помідори – 100 г Кукурудза консервована – 100 г Цибуля ріпчаста - 80 г Соус томатний - 120 г Сир твердий - 70 г Олія - ​​1 ст. ложка Крохмаль – 1/2 ст. ложки Сіль за смаком Часник сушений - 1 ч. ложка Паприка солодка мелена - 1 год. Перець чорний мелений - 1/2 ч. ложки Перець гострий мелений - 1/2 ч. ложки Вода - 100 мл

Спосіб приготування страви за рецептом човників з кабачків з куркою, сиром та кукурудзою:

Для човників з кабачків з куркою, сиром та кукурудзою необхідно спочатку промити куряче філе.

Перекладіть філе в каструлю, залийте водою і доведіть до кипіння. Поваріть близько 30 хвилин.

Популярні новини зараз

Усі проблеми вирішаться до початку 2025 року: з якими знаками Зодіаку 2024 попрощається успіхом

Це мають зробити всі клієнти ПриватБанку до 1 грудня 2024 року: що потрібно встигнути

Тіна Кароль не змогла обійтися без Світлани Лободи на концерті: "Хто така?.. Краще співатиму"

Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули

Показати ще

Увімкніть духовку та попередньо розігрійте її до 180 градусів.

Вимийте кабачки, обріжте обидва кінці. Розріжте кабачки вздовж навпіл для човників із кабачків із куркою, сиром та кукурудзою.

За допомогою ложки виріжте м'якоть з кабачків, отримавши човники для страви за рецептом човників з кабачків з куркою, сиром та кукурудзою.

Перекладіть човники на деко, змастіть маслом і помістіть в духовку на 15-20 хвилин.

Після варіння наріжте відварене філе на невеликі шматочки. Дрібно наріжте очищену цибулю для човників із кабачків із куркою, сиром та кукурудзою. Наріжте кубиками помідори.

Розведіть крохмаль у 100 мл води для човників з кабачків з куркою, сиром та кукурудзою.

Розігрійте сковороду, додайте олію і викладіть цибулю. Обсмажте його 2-3 хвилини, помішуючи.

Додайте в сковороду сушений часник, паприку, мелений чорний та гострий перець, а також сіль. Перемішайте та прогрійте близько хвилини.

Влийте в сковороду томатний соус. Потім додайте воду з крохмалем. Гасіть соус до загусання, приблизно 3-4 хвилини для човників з кабачків з куркою, сиром та кукурудзою.

Перекладіть у соус шматочки курки, помідори та кукурудзу. Гасіть 10-15 хвилин для начинки для човників з кабачків з куркою, сиром та кукурудзою. Натріть ще твердий сир на дрібній тертці.

Вийміть човники з кабачків із куркою, сиром та кукурудзою з духовки та заповніть їх приготованим соусом.

Посипте кабачки натертим сиром.

Запікайте човники з кабачків із куркою, сиром та кукурудзою у тій же нагрітій духовці ще близько 20-25 хвилин.

Смачного!

Читайте також:

Ви не заспокоїтеся, поки не з'їсте всю банку: рецепт варення з кавунових скоринок по-грузинськи

Взимку ви насолоджуватиметеся цією консервацією: рецепт ікри зі стручкової квасолі та помідорів

Ви зрозумієте, що це краще аджики та кетчупу: рецепт ніжного джему з перцю та яблук