Як приготувати форшмак по-одеськи, розповіли у кулінарному блозі "Рецепті Файних Господань".

Що вам знадобиться:
  • Оселедець - 250 г
  • Варені яйця – 2 шт.
  • Цибуля - половинка невеликої цибулини
  • Вершкове масло - 1 чайна ложка
  • Яблуко – половина, без шкірки

Як приготувати форшмак по-одеськи

Оселедець потрібно очистити від кісток, цибулину та яблуко почистити. Яйця відварити до готовності, очистити від шкаралупи.

Цибулю попередньо потрібно трохи промаринувати: наріжте шматочками, складіть у миску. Візьміть в однакових пропорціях гарячу воду, сіль, цукор та укус. Змішайте, залийте цибулю та залиште на 10-15 хвилин.

Далі цибуля, оселедець, половинку яблука, яйця - складіть у чашу блендера і перебийте до однорідного стану. В оригінальному рецепті – всі інгредієнти пропускають через м'ясорубку та використовують середнє сито.

У готовий форшмак додають 1 чайну ложку розтопленого вершкового масла|мастила|, і знову все перемішують.

Популярні новини зараз

Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис

Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай

Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить

Готовий вивести війська з деяких територій: Reuters розповіли про поступки путіна

Показати ще

Форшмак чудово підходить для бутербродів на свіжому хрусткому багеті. За бажанням, можна готові бутерброди зверху посипати дрібно рубаною зеленню.

Читайте також:

Ох, ця тітка Циля: рецепт ситних єврейських котлет з моркви з панірувальними сухарями

Його називають "м'ясо-хліб": старовинний єврейський рецепт, який обов'язково потрібно спробувати

Смакування та насолода: рецепт ситної картопляно-грибної запіканки з вершками

Абрам тільки через це одружився з Сарочкою: рецепт баклажанів з яйцем по-єврейськи