Як приготувати форшмак по-одеськи, розповіли у кулінарному блозі "Рецепті Файних Господань".
- Оселедець - 250 г
- Варені яйця – 2 шт.
- Цибуля - половинка невеликої цибулини
- Вершкове масло - 1 чайна ложка
- Яблуко – половина, без шкірки
Як приготувати форшмак по-одеськи
Оселедець потрібно очистити від кісток, цибулину та яблуко почистити. Яйця відварити до готовності, очистити від шкаралупи.
Цибулю попередньо потрібно трохи промаринувати: наріжте шматочками, складіть у миску. Візьміть в однакових пропорціях гарячу воду, сіль, цукор та укус. Змішайте, залийте цибулю та залиште на 10-15 хвилин.
Далі цибуля, оселедець, половинку яблука, яйця - складіть у чашу блендера і перебийте до однорідного стану. В оригінальному рецепті – всі інгредієнти пропускають через м'ясорубку та використовують середнє сито.
У готовий форшмак додають 1 чайну ложку розтопленого вершкового масла|мастила|, і знову все перемішують.
Зимова катастрофа без тепла, світла, води та газу: українцям радять шукати, де пережити "апокаліпсис"
Не всі гроші рахуються: ПФУ пояснив, які доходи не позбавлять українців субсидії цієї зими
"Мене реально теліпало": військовий розповів, через що розлютився на Тараса Цимбалюка з шоу "Холостяк"
Тефтельки, як з дитинства: рецепт у ніжному вершково-томатному соусі до пюрешки та тепла
Форшмак чудово підходить для бутербродів на свіжому хрусткому багеті. За бажанням, можна готові бутерброди зверху посипати дрібно рубаною зеленню.
Читайте також:
Ох, ця тітка Циля: рецепт ситних єврейських котлет з моркви з панірувальними сухарями
Його називають "м'ясо-хліб": старовинний єврейський рецепт, який обов'язково потрібно спробувати
Смакування та насолода: рецепт ситної картопляно-грибної запіканки з вершками
Абрам тільки через це одружився з Сарочкою: рецепт баклажанів з яйцем по-єврейськи
