складові
Яблука очистіть та наріжте дрібними кубиками. У сковороді розтопіть 2 столові ложки вершкового масла|мастила|.
Додайте в сковороду яблука, коричневий цукор, 3 столові ложки води, 1 чайну ложку кориці та мускатний горіх.
Обсмажуйте фрукти, помішуючи, 4-6 хвилин до м'якості.
Змішайте крохмаль з водою, що залишилася. Влийте крохмаль до яблук.
Зріжте скоринки з хліба, розкотіть його качалкою. Змастіть тонким шаром сиру.
Викладіть їх на розігріту сковороду швом униз. Обсмажуйте їх з усіх боків до золотистого кольору. Готові пиріжки обваляйте у цукрі.
Масштабне позбавлення пенсій у грудні: ПФУ поставив жорсткі вимоги
Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис
Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Читайте також:
На тарілці нічого не залишиться: рецепт ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною
Захочеться їсти без зупинки: рецепт східних грінок з лавашу з сиром та крабовими паличками
Ще крутіше, ніж біляші: турецький рецепт коржів з лаваша з фаршем, помідором та солодким перцем