складові
Яблука очистіть та наріжте дрібними кубиками. У сковороді розтопіть 2 столові ложки вершкового масла|мастила|.
Додайте в сковороду яблука, коричневий цукор, 3 столові ложки води, 1 чайну ложку кориці та мускатний горіх.
Обсмажуйте фрукти, помішуючи, 4-6 хвилин до м'якості.
Змішайте крохмаль з водою, що залишилася. Влийте крохмаль до яблук.
Зріжте скоринки з хліба, розкотіть його качалкою. Змастіть тонким шаром сиру.
Викладіть їх на розігріту сковороду швом униз. Обсмажуйте їх з усіх боків до золотистого кольору. Готові пиріжки обваляйте у цукрі.
Його називають "Весняна насолода": рецепт салату з молодою редискою, куркою та яйцем
Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах
Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну
Буде ще один Майдан, після якого повернеться Крим: внучка відомого мольфара поділилася пророкуванням
Читайте також:
На тарілці нічого не залишиться: рецепт ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною
Захочеться їсти без зупинки: рецепт східних грінок з лавашу з сиром та крабовими паличками
Ще крутіше, ніж біляші: турецький рецепт коржів з лаваша з фаршем, помідором та солодким перцем