складові
Яблука очистіть та наріжте дрібними кубиками. У сковороді розтопіть 2 столові ложки вершкового масла|мастила|.
Додайте в сковороду яблука, коричневий цукор, 3 столові ложки води, 1 чайну ложку кориці та мускатний горіх.
Обсмажуйте фрукти, помішуючи, 4-6 хвилин до м'якості.
Змішайте крохмаль з водою, що залишилася. Влийте крохмаль до яблук.
Зріжте скоринки з хліба, розкотіть його качалкою. Змастіть тонким шаром сиру.
Викладіть їх на розігріту сковороду швом униз. Обсмажуйте їх з усіх боків до золотистого кольору. Готові пиріжки обваляйте у цукрі.
Залишайся працювати після пенсії і отримуй більше: секрети, про які мало хто знає
Nissan воскресив легенду: новий Xterra готується кинути виклик Ford Bronco
Десятиліття болю: Тіна Кароль відверто зізналася, що не змогла заповнити порожнечу після смерті чоловіка
"М'ясорубка" у ПФУ: мільйонам українців скасують пенсії та субсидії, а трудовий стаж обнулять
Читайте також:
На тарілці нічого не залишиться: рецепт ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною
Захочеться їсти без зупинки: рецепт східних грінок з лавашу з сиром та крабовими паличками
Ще крутіше, ніж біляші: турецький рецепт коржів з лаваша з фаршем, помідором та солодким перцем