Листя цвітної капусти часто ігнорують і викидають, але їх можна перетворити на смачну та корисну страву.

Інгредієнти:

300 г листя цвітної капусти.

Пара зубчиків часнику.

Сіль.

Червоний мелений перець.

Популярні новини зараз

Комахи залишать вашу ділянку назавжди: які рослини потрібно висадити, щоб позбутися ос

Такої допомоги зрадіє багато хто: хто з українців отримає виплату у розмірі 10 пенсій

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

Оливкова або олія.

Інструкції:

Почніть з вибору молодого листя цвітної капусти. Якщо у вас більше листя, бланшуйте їх, попередньо обливши окропом.

Ретельно промийте листя цвітної капусти.

У каструлі доведіть до кипіння 2 літри води та додайте сіль.

Покладіть листя цвітної капусти в киплячу воду і варіть близько 10 хвилин.

Після приготування дістаньте листя з води і дайте їм охолонути. Потім нарізаємо їх на дрібніші шматочки.

Очистіть і дрібно наріжте часник.

Нагрійте оливкову або олію в сковороді, потім додайте подрібнений часник. Обсмажте часник близько хвилини, поки він не стане ароматним. Додайте в сковороду нарізане листя цвітної капусти і приправте червоним меленим перцем на ваш смак.

Обсмажте суміш в маслі приблизно 3 хвилини, переконавшись, що листя добре вкрите часником та перцем.

Тепер листя цвітної капусти з часником можна подавати як смачний і поживний гарнір. Насолоджуватися!

Ця страва не тільки смачна, але й відмінний спосіб скоротити харчові відходи, використовуючи листя цвітної капусти, яке інакше можна було б викинути. Смачного!

Читайте також:

Улюблений борт Путіна все ж таки був збитий: у Росії визнали аварію найкрутішого вертольота ціною 16 мільйонів доларів

"Ніжні половинки": рецепт кабачків з куркою, грибами та сиром. Це просто дивовижно

Мотор відразу на смітник? Чи можна змішувати антифризи різних кольорів