Найбільш популярна для заливних пирогів така начинка, як капуста або яйця. Hyser розповість, як приготувати заливний пиріг з рибою і картоплею. Ніжний, ситний, смачний – справжня знахідка для будь-якої господині. Готується швидко, дуже просто і з найпростіших продуктів. Беріть рецепт на замітку!

Ситний та нескладний заливний пиріг з рибою та картоплею відмінно підійде для щільного перекушування у будь-який час дня.

Для тесту:

  • сметана – 250 г;
  • майонез – 250 г;
  • мука – 6 ст.л.;
  • яйце – 3 шт;
  • сода - 0,5 ч.л.;
  • сіль - 0,5 ч.л.

Для начинки:

  • сайра – 1-2 банки;
  • картопля – 2 шт;
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.

Яйця збити, трохи посолити.

Популярні новини зараз

Правило "чотирьох": що потрібно зробити, щоб полуниця виросла солодкою та запашною

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Показати ще
Додати до яєць сметану та майонез, збити.

Додати соду та борошно. Добре вимішати тісто. Повинно вийде рідке, як 15% сметану, тісто.

Картопля натерти на великій тертці.

Цибулю нарізати дрібно.

Сайру розім'яти виделкою (рідина з банки заздалегідь злити).
Половину тіста вилити у форму, викласти цибулю.
Наступними шарами розподілити картоплю та сайру.

Залити пиріг тестом, що залишився, розрівняти.

Випікати пиріг із сайрою та картоплею 35-40 хвилин при 180 С до золотистої скоринки.

Читайте також:

Це краще за будь-які пироги: рецепт швидкого закусочного кексу з шинкою, сиром і оливками

Усі думатимуть, що це пиріг: рецепт фаршированого батона з м'ясом, помідорами та огірком

Ви його будете їсти без зупинки: рецепт ситного пирога з шинкою та сиром, який робиться із хліба

На тарілці не залишиться жодної крихти: рецепт швидкого заливного пирога з молодою капустою