Приготувати польські пизи з м'ясом дуже легко, і процес буде дуже цікавим, а смак просто відмінним.

Докладніше про те, як приготувати польські пизи з м'ясом читайте у нашому матеріалі.

Для приготування польських страв з м'ясом нам знадобиться:

  • свинина - 400 г
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • картопля - 6 шт.
  • крохмаль картопляний
  • сіль
  • чорний перець
  • масло рослинне
  • крем

Спосіб приготування польських пиз з м'ясом:

Очищаємо картоплю для польських пиз з м'ясом і частково варимо її в солоній воді, а потім остуджуємо на ситі. Частину картоплі трьом на дрібній тертці і пресуємо на ситі, щоб видалити зайву рідину.

На сковороді з олією обсмажуємо дрібно нарізану цибулю для польських пиз з м'ясом. Потім м'ясо подрібнюємо в м'ясорубці і додаємо на сковороду до цибулі, обсмажуємо і перетираємо м'ясо дрібною терткою, щоб позбутися грудочок. До м'яса додаємо крохмаль та чорний перець, перемішуємо та накриваємо кришкою. Після обсмаженого фаршу перекладаємо його на тарілку та остуджуємо.

Популярні новини зараз

Пенсія із сюрпризом: кому з українців гроші доведеться повернути і як цього уникнути

Скандал на концерті Данилка в Києві: через пісні Вєрка Сєрдючка може опинитись в суді

Гороскоп на завтра, 16 червня: Марс вступає в гру - початок тижня струсить знаки Зодіаку

Артем Мілевський тікав від Осадчої: як телевізійна камера могла обернутися штрафом для зірки "Динамо"

Показати ще

Далі готуємо картопляне тісто, розминаємо відварену картоплю і додаємо сиру картоплю. У миску додаємо крохмаль, який відокремився від сирої картоплі, а також сухий картопляний крохмаль і сіль. Все ретельно перемішуємо. Тісто ділимо на порції, у кожну порцію вкладаємо фарш і формуємо кульку. Кульки пануємо в крохмалі та варимо у гарячій воді не менше 15 хвилин.

Подаємо пизи зі сметаною та чорним перцем, можна додати зелень з олією.

Читайте також:

Цей аромат заповнить усю квартиру: рецепт відкритих пиріжків з м'ясом

Такої принади ви ще не куштували: рецепт домашньої ковбаси в харчовій плівці

Ви закачаєтесь від цього смаку: рецепт кабачково-яблучної аджики із солодким перцем