Приготувати польські пизи з м'ясом дуже легко, і процес буде дуже цікавим, а смак просто відмінним.
Докладніше про те, як приготувати польські пизи з м'ясом читайте у нашому матеріалі.
Для приготування польських страв з м'ясом нам знадобиться:
- свинина - 400 г
- цибуля ріпчаста - 1 шт.
- картопля - 6 шт.
- крохмаль картопляний
- сіль
- чорний перець
- масло рослинне
- крем
Спосіб приготування польських пиз з м'ясом:
Очищаємо картоплю для польських пиз з м'ясом і частково варимо її в солоній воді, а потім остуджуємо на ситі. Частину картоплі трьом на дрібній тертці і пресуємо на ситі, щоб видалити зайву рідину.
На сковороді з олією обсмажуємо дрібно нарізану цибулю для польських пиз з м'ясом. Потім м'ясо подрібнюємо в м'ясорубці і додаємо на сковороду до цибулі, обсмажуємо і перетираємо м'ясо дрібною терткою, щоб позбутися грудочок. До м'яса додаємо крохмаль та чорний перець, перемішуємо та накриваємо кришкою. Після обсмаженого фаршу перекладаємо його на тарілку та остуджуємо.
Пенсія із сюрпризом: кому з українців гроші доведеться повернути і як цього уникнути
Скандал на концерті Данилка в Києві: через пісні Вєрка Сєрдючка може опинитись в суді
Гороскоп на завтра, 16 червня: Марс вступає в гру - початок тижня струсить знаки Зодіаку
Артем Мілевський тікав від Осадчої: як телевізійна камера могла обернутися штрафом для зірки "Динамо"
Далі готуємо картопляне тісто, розминаємо відварену картоплю і додаємо сиру картоплю. У миску додаємо крохмаль, який відокремився від сирої картоплі, а також сухий картопляний крохмаль і сіль. Все ретельно перемішуємо. Тісто ділимо на порції, у кожну порцію вкладаємо фарш і формуємо кульку. Кульки пануємо в крохмалі та варимо у гарячій воді не менше 15 хвилин.
Подаємо пизи зі сметаною та чорним перцем, можна додати зелень з олією.
Читайте також:
Цей аромат заповнить усю квартиру: рецепт відкритих пиріжків з м'ясом
Такої принади ви ще не куштували: рецепт домашньої ковбаси в харчовій плівці
Ви закачаєтесь від цього смаку: рецепт кабачково-яблучної аджики із солодким перцем