Осінь у самому розпалі, тому спробуйте приготувати гарбуз у шикарному поєднанні з шоколадом та мускатним горіхом. Десерт виходить смачний, в міру вологий, з цікавою гострою ноткою, гарбуз зовсім не відчувається.
Інгредієнти для шоколадного тіста:
- вершкове масло|мастило| 175 г;
- темний шоколад 150 г;
- яйця 3 штуки;
- цукор 300 г;
- борошно 75 г;
- какао-порошок 40 г.
Інгредієнти для гарбузового тіста:
- яйце 1 штука;
- цукор 100 г;
- гарбузове пюре 100 г;
- борошно 25 г;
- мускатний горіх мелений 1 ч. ложка;
- кориця мелена 2 ч. ложки.
Розтопіть масло і шоколад у мікрохвильовій печі або на паровій бані, періодично помішуючи. Остудіть.
Для гарбузового тіста збийте яйце та цукор у повітряну світлу масу. Лопаткою вмішайте гарбузове пюре, потім борошно, мускатний горіх і корицю.
Випікайте приблизно 45 хвилин|мінути| до моменту, коли тісто схопиться по центру.
Гороскоп на тиждень 7-13 квітня: "Бісекстиль" ретроградної Венери та Меркурія змінить долі
Водяний капкан: українцям загрожують астрономічні рахунки за комуналку через одну "формальність"
Домашнє вівсяне печиво: ароматне, розсипчасте, як у бабусі на дачі, рецепт з дитинства
Велике церковне свято 5 квітня: що не можна робити сьогодні і як уберегти будинок від нещастя
- Брауні повинен повністю охолонути у формі, лише потім його можна різати на шматочки.
Читайте також:
Це стане вашою фірмовою стравою на вихідних: рецепт пасти з гарбузом, сиром та часником
Виходить просто чарівно і соковито: рецепт курки з гарбузом, запеченим у духовці
І навіть тарілки не потрібні: рецепт неймовірної пшоняної каші, яка робиться у гарбузі
Ви навіть не здогадувалися, що це настільки смачно: рецепт курячих котлет із гарбузом та яйцем