Приготування пельменів – це не тільки смачне, але й захоплююче заняття. Однак, якщо ви хочете надати своїм пельменям неповторний смак поєднання картоплі та сала, ми пропонуємо вам цікавий рецепт приготування пельменів з картоплею та салом.

Докладніше про те, як приготувати пельмені з картоплею та салом, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування пельменів з картоплею та салом нам знадобиться:

Для начинки:
  1. картопля – 4 шт.
  2. сало – 180 г
  3. цибуля – 3 шт.
  4. часник – 2 зубчики
  5. кріп – 3 гілочки
  6. сіль
  7. перець чорний мелений
Для тіста:
  1. борошно - 250 г
  2. вода - 130 мл
  3. оливкова олія – 30 мл

Спосіб приготування пельменів з картоплею та салом:

Приготуйте тісто для пельменів з картоплею та салом. Просійте борошно і закип'ятіть воду, потім додайте її в миску. Посоліть і додайте оливкову олію. Поступово всипте борошно і ретельно замісіть однорідне тісто для пельменів з картоплею і салом. Сформуйте кулю, загорніть її в харчову плівку і залиште осторонь.

Для начинки для пельменів з картоплею та салом промийте та очистіть картоплю, а потім пропустіть її через м'ясорубку разом із нарізаними шматочками сала. Промийте і дрібно наріжте кріп, часник пропустіть через прес.

Популярні новини зараз

Грінки - це минуле століття: рецепт салату "Шпротик", який стане зіркою новорічного столу

Польща зібралася перекрити кордон із Україною

Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай

Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить

Показати ще

Приправте картопляне м'ясо сіллю та чорним перцем до смаку. Додайте часник та дрібно нарізаний кріп, добре перемішайте до отримання однорідної маси для пельменів з картоплею та салом.

Посипте робочу поверхню борошном. Відокремте невеликий шматочок тіста і розкотіть до товщини не більше 1,5 мм. Виріжте кухлі для пельменів з картоплею та салом, використовуючи чарку або склянку.

Розподіліть посередині кожного кухля картопляну начинку для пельменів з картоплею та салом. Защипніть краї й сформуйте пельмені. Повторіть операцію з усім тестом. Викладіть пельмені на дошку, посипану борошном.

Відваріть пельмені з картоплею та салом у підсоленій воді протягом 10 хвилин. Вийміть їх шумівкою і розкладіть по тарілках. Подавайте пельмені з картоплею та салом зі сметаною, майонезом, улюбленим соусом або просто з вершковим маслом.

Читайте також:

Вам захочеться хапати один за одним: рецепт незрівнянних пиріжків з ліверною ковбасою та картоплею

Навіть дві тарілки розлетяться за хвилину: рецепт найсмачніших печериць, обсмажених у пивному клярі

Ви не пошкодуєте, якщо це приготуєте: рецепт закусочної ковбаси, яка тушкується в яблучному соку