Пельмені – це класична страва української кухні, яка ніколи не виходить із моди. Їх можна приготувати з різними начинками, додавати варіації у приправах чи способах подачі. І сьогодні ми розповімо, як приготувати смачні пельмені із заварного тіста.

Докладніше про приготування найсмачніших пельменів із заварного тіста читайте в нашому матеріалі.

Для приготування смачних пельменів із заварного тіста нам знадобиться:

Для тіста: Борошно - 3 склянки Окріп - 1 склянка Яйце - 1 шт. Олія соняшникова – 3 ст. л. Сіль - 0,5 ч. л. * Для начинки: Фарш м'ясний (свинина) – 500 г Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт. Вода холодна – 1 склянка Перець чорний мелений - за смаком Сіль за смаком * Вершкове масло - за смаком Сметана для подачі – за смаком

Спосіб приготування смачних пельменів із заварного тіста:

Для начинки найсмачніших пельменів із заварного тіста приготуйте цибулю, яку потрібно натерти на дрібній тертці.

Потім додайте терту цибулю у свинячий фарш, приправте сіллю та перцем для смачних пельменів із заварного тіста. Додайте холодну воду і ретельно все перемішайте.

Популярні новини зараз

Леся Нікітюк зізналася у почуттях легенді української естради: як відреагує Андрій Данилко?

Так львівські бабусі балували своїх онуків: старовинний рецепт картопляної запіканки з квашеною капустою

Надя Дорофєєва опинилась в епіцентрі бійки з стріляниною: "Жесть, яка сталася..."

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

Для тіста для смачних пельменів із заварного тіста зробіть поглиблення в борошні й додайте туди яйце, сіль та олію. Поступово додайте киплячу воду, перемішуючи, щоб замісити тісто для смачних пельменів із заварного тіста і скачайте його в кулю.

Розріжте отриманий шар на кілька частин і з кожної частини сформуйте ковбаску. Потім розріжте ковбаску на невеликі шматочки.

Розкачайте кожен шматочок тіста для смачних пельменів із заварного тіста до гуртка за допомогою качалки. На середину кожного кружка викладіть трохи начинки, потім зведіть краї тіста, защипніть їх, з'єднайте протилежні кути.

Зануріть смачні пельмені із заварного тіста в киплячу підсолену воду і варіть 5 хвилин.

Після цього вийміть готові смачні пельмені із заварного тіста з каструлі за допомогою шумівки й додайте кілька шматочків вершкового масла в миску з пельменями, потім перемішайте їх.

Найсмачніші пельмені із заварного тіста подавайте зі сметаною. Смачного!

Читайте також:

Якщо набридла звичайна картопля: рецепт картопляних гнізд із фаршем, сиром та овочами

Такої смакоти ви ще не куштували: рецепт картопляних котлет, виготовлених з пюре

"Король осіннього столу": рецепт ситного рису з гарбузом та копченими ковбасками