У цій закусці найприємніше те, що навіть школяр зможе самостійно приготувати лаваш із яйцем та зеленню на сковорідці – рецепт можна випробувати разом із дитиною, показавши всі нюанси.
Петрушку та кріп помийте, обсушіть, видаліть товсті гілочки. Зелень дрібно наріжте.
У мисці збийте яйця віночком до однорідності, посоліть. За бажанням додайте будь-які спеції за смаком.
На сковороді розігрійте олію. Вилийте на сковороду збиті яйця і активно помішуючи, обсмажте на помірному вогні до готовності. Яєчна маса буде схожа на пластівці.
Викладіть обсмажені яйця в тарілку і трохи остудіть. Додайте|добавляйте| до яєчної маси нарізану зелень і перемішайте.
Тонкий вірменський лаваш розміром приблизно 30*40 см. розріжте на 4 частини.
19-річна донька Ольги Фреймут Злата вивалила груди серед Лос-Анджелесу, мама одразу відреагувала
Розсіл проти неврожаю: навіщо городники все частіше поливають грядки капустяним соком
Начинку розділіть візуально на 4 порції. На нижню частину листа лаваша викладіть начинку. Решту розрізаних частин прикрийте, так як тонкий лаваш має властивість швидко сохнути.
Загорніть лаваш на начинку, загніть бічні краєчки.
Поверніть лаваш конвертиком.
На сковороду відповідного розміру додайте олію. Обсмажте конвертики лаваша з одного боку до рум'яності.
Переверніть конвертики на інший бік і обсмажте до готовності.
Відразу подавайте лаваш із яйцем та зеленню до столу.
Читайте також:
Їх розмітуть прямо зі сковорідки: рецепт швидких сосисок у лаваші, які сподобаються усій родині