Сардельки, фаршировані сиром та грибами – це бюджетний варіант смачної страви на кожен день.
Для приготування фаршированих сарделок знадобляться прості продукти і близько 30 хвилин часу:
- анчоуси 3 щуки;
- гриби 75 грам;
- цибуля 1 штука;
- сир 75 грам;
- майонез до смаку;
- сіль за смаком;
- перець чорний мелений за смаком;
- олія 1 ст. ложки.
Насамперед потрібно підготувати продукти:
- гриби поріжте платівками,
- цибуля - півкільцями,
- з сарделок зніміть оболонки.
Далі гриби з цибулею потрібно обсмажити на олії до готовності.
Посоліть і поперчіть начинку для сардельок до смаку, але потрібно враховувати, що сардельки теж солоні.
Кожну сардельку розрізаємо вздовж дві половинки.
На упаковці написано неправильно: скільки рідкого порошку для прання потрібно насправді
Це мають зробити всі клієнти ПриватБанку до 1 грудня 2024 року: що потрібно встигнути
Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
У кожній половинці робимо поглиблення, але товщина стінок має бути не менше 5 мм, щоб вони тримали форму.
Половину залишків від сардельок дрібно нарізаємо і відправляємо шматочки сарделок до грибів - гасимо всі хвилинку.
Наповніть начинкою човники із сарделок. Полийте майонезом. Можна додати улюблені трави.
Посипте щедро тертим сиром і відправте в гарячу духовку на 15-20 хвилин, температура - 200 градусів.
Готові фаршировані сардельки перекладаємо на тарілки, доповнюємо гарніром і відразу подаємо на стіл.
Всі продукти в цій страві відмінно поєднуються між собою і в результаті виходить ситна і дуже смачна страва.
Читайте також:
Ця проста хитрість вам точно сподобається: як почистити сардельку лише за кілька секунд
Захочеться з'їдати по кілька штук: рецепт справжніх сардельок у клярі по-київськи
Це з області кулінарного раю: чеський рецепт маринованих сардельок "Утопенці"
Сезон шашликів відкрито: у лісах та парках почали вручати повістки любителям відпочинку на природі
Круче шашлику: рецепт ідеально соковитого м'яса в банці, яке готується в духовці