Млинці – це універсальна страва, яку можна приготувати на сніданок, обід чи вечерю. Вони можуть бути солодкими чи солоними, з начинкою чи без. А якщо ви хочете приготувати щось особливе, то спробуйте приготувати млинець з куркою.
Детальніше про приготування млинцевого пирога з куркою та сиром читайте в нашому матеріалі.
Для приготування млинцевого пирога з куркою та сиром нам знадобиться:
- Куряче філе - 300 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт.
- Сир твердих сортів – 100 г
- Майонез - 2 ст. л.
- Сіль та перець за смаком
- Млинці – 10 шт.
Спосіб приготування млинцевого пирога з куркою та сиром:
- Куряче філе відварюємо у підсоленій воді до готовності. Охолоджуємо та пропускаємо через м'ясорубку або подрібнюємо блендером.
- Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на олії до золотистого кольору.
- З'єднуємо курячий фарш, обсмажену цибулю, натертий сир, майонез, сіль та перець. Добре перемішуємо.
- На блюдо викладаємо млинці, змащуючи їх фаршем.
- Верхній млинець змащуємо майонезом або зовсім не змащуємо. За бажанням посипаємо сиром.
- Прикрашаємо млинцевий пиріг до смаку.
Читайте також:
Руки самі потягнуться за добавкою: рецепт ніжної сирної запіканки з куркою та сиром
Масова мобілізація влітку: ТЦК позбавлять відстрочок – у категорії, студенти, люди з інвалідністю та зняті з обліку
Повернення смаку: як приготувати салат "Прага", як у СРСР, рецепт із правильними шарами
Ще одна платіжка за газ: хто з українців доплатить 400 гривень зверху
Як зібрати рекордний урожай винограду: секрети, які здивують навіть досвідчених дачників
Справжня українська насолода: рецепт горохової каші з вершками, копченими ковбасками та салом
Від такого ви точно не відмовитеся: рецепт ситного пирога з червоною рибою та невеликим секретом