Зима - це час, коли хочеться чогось теплого та ситного. Свинячі реберця з чорносливом у томатному соусі - це ідеальна страва для холодного вечора. Ніжне м'ясо, ароматні сухофрукти та насичений томатний соус – це поєднання, яке нікого не залишить байдужим.

Детальніше про приготування соковитих свинячих реберець у томатному соусі з чорносливом читайте в нашому матеріалі.

Для приготування соковитих свинячих реберець у томатному соусі з чорносливом нам знадобиться:

  • Свинячі реберця - 500 г
  • Чорнослив - 100 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Томатний сік – 200 мл
  • Мед - 1 ст. ложка
  • Рослинна олія – 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Спеції – за смаком

Спосіб приготування соковитих свинячих реберець у томатному соусі з чорносливом:

  1. Чорнослив залийте гарячою водою і залиште на 5-10 хвилин для приготування соковитих свинячих реберець у томатному соусі з чорносливом.
  2. У сковороді розігрійте олію і обсмажте реберця на великому вогні з усіх боків до золотистої скоринки. Перекладіть реберця в посуд для гасіння.
  3. Цибулю очистіть і наріжте кубиками. Обсмажте цибулю на середньому вогні в тій же сковороді, де смажилися реберця, до м'якості.
  4. Злийте воду з чорносливу, промийте його та наріжте смужками.
  5. Додайте цибулю та чорнослив до ребер.
  6. Змішайте томатний сік з медом для приготування соковитих свинячих реберець у томатному соусі з чорносливом.
  7. Якщо у вас немає домашнього томатного соку, візьміть помідори, очистіть їх від шкірки та натріть на тертці. Також можна використовувати консервовані помідори в томатному соку або розвести томатну пасту водою.
  8. Залийте реберця томатним соусом за рецептом приготування соковитих свинячих реберець у томатному соусі з чорносливом.
  9. Гасіть реберця на помірному вогні під кришкою близько години.
  10. Наприкінці приготування спробуйте соковиті свинячі реберця в томатному соусі з чорносливом і при необхідності додайте сіль. Смачного!

Читайте також:

Від такого сніданку буде важко відмовитися: рецепт ситного омлету з бринзою та помідорами

Популярні новини зараз

Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики

"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику

Готовий вивести війська з деяких територій: Reuters розповіли про поступки путіна

Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані

Показати ще

Перевірено роками: рецепт освіжаючого напою, який допоможе впоратися з будь-яким похміллям

Якщо дуже сильно захотілося чогось швидкого і смачненького: рецепт лінивих біляшів на вихідні