Для приготування соусу нам знадобиться блендер та невелика вузька чаша.
Почнемо з того, що наливаємо в чашу олію. Потім додаємо туди маленький зубчик часнику та розбиваємо у нього одне яйце. Посолити і поперчити за смаком. Тепер вмикаємо блендер і починаємо повільно перемішувати інгредієнти, не піднімаючи блендер із дна чаші. Поступово олія почне змішуватися з яйцем та часником, утворюючи майонезну емульсію. Коли більша частина масла буде включена в суміш, почнемо поступово піднімати блендер, щоб масло, що залишилося, також влилося в емульсію. Готовий майонез тепер потрібно доповнити смаком, додавши туди бренді (або коньяк) та кетчуп. Ретельно перемішаємо усі інгредієнти до отримання однорідного соусу.
Перейдемо до приготування креветок.
Для цього нам знадобиться сковорода та олія. На сковороду наливаємо олію та розігріваємо її. Потім додаємо нарізаний часник та шматочки кайенського перцю для аромату та гостроти (якщо ви любите). Обсмажуємо їх небагато, щоб виділити аромати. Далі акуратно викладаємо на сковороду креветки і смажимо їх по хвилині з кожного боку, до появи золотистої скоринки. Посолити і поперчити креветки за смаком.
Тепер приступимо до збирання салату.
У велику чашу викладемо нарізане листя салату, шматочки авокадо, ананас і готові креветки. Після цього поступово полем все це соусом, який ми приготували на першому етапі. Таким чином, вийде смачний та апетитний салат, який порадує не лише ваш погляд, а й смакові рецептори.