Інгредієнти:

  • 200 г пекінської капусти
  • 100 г крабових паличок
  • 4 яйця
  • 8-10 чорних оливок без кісточок
  • 2-3 ст. сметани
  • 1 ч. л. лимонного соку (за бажанням)
  • Сіль
  • Свіжемелений чорний перець
  • Зелені листочки базиліка або щавлю для прикраси

Кроки:

  1. Почнемо із підготовки інгредієнтів. Спочатку дрібно наріжте пекінську капусту. Ви можете використовувати ніж або нарізати капусту за допомогою ножа на мандоліні для отримання більш тонких скибочок.

  2. Наступний крок – нарізка крабових паличок. Їх потрібно нарізати на маленькі кубики. Це зробить текстуру салату цікавішою і дозволить краще поєднуватися з іншими інгредієнтами.

  3. Потім приготуйте яйця. Варіть їх у киплячій воді до готовності. Потім охолодіть під холодною водою та очистіть. Два з чотирьох яєць наріжте на дрібні кубики, а решта два розріжте навпіл і акуратно витягніть жовтки. Перекладіть жовтки в окрему миску, а білки наріжте тонкими смужками.

  4. Перейдемо до збирання салату. У великій мисці з'єднайте дрібно нарізану капусту, кубики крабових паличок і яйця нарізані. Ретельно перемішайте, щоб інгредієнти поступово розподілилися.

    Популярні новини зараз

    50 днів до біди: росія готує прорив, поки Захід вагається - командир TERRA б’є на сполох

    Як врятувати баклажани від спеки і не залишитися без урожаю: поради для городників

    Хрумкі за півгодини: мариновані огірки без проблем, коли гості вже на зупинці

    Пекельний серпень: де в Україні літо увімкне режим "сауна" вже за декілька днів

    Показати ще
  5. Приготуйте жовтки. Розімніть їх вилкою, щоб вийшла гладка маса.

  6. Тепер наріжте оливки. Розріжте їх на чотири частини.

  7. Додайте оливки в миску до інших інгредієнтів.

  8. Перейдемо до виготовлення заправки. У невеликій чашці змішайте сметану, щедро посоліть і поперчіть до смаку. Якщо бажаєте, додайте лимонний сік для свіжості.

  9. Тепер додайте приготовлену заправку до салату і ретельно перемішайте, щоб усі інгредієнти добре просочилися.

  10. Нарешті викладіть салат на тарілку, утворюючи гарну гірку. Викладіть на середину коло із розм'якшених жовтків, а по краях прикрасьте салат смужками білків.

  11. Щоб надати салату особливий шарм, прикрасьте зеленими листочками базиліка або щавлю.

  12. Тепер салат готовий до подачі! Насолоджуйтесь цією свіжою та легкою стравою в компанії своїх близьких та друзів.

Читайте також: