Ці котлети оцінять ваші рідні та друзі і стануть однією з улюблених овочевих страв.

  • Капуста білокачанна 1 кг;
  • Цибуля ріпчаста 1 штука;
  • Манна крупа 100 г;
  • Яловичий фарш 500 г;
  • Сіль за смаком;
  • Перець чорний мелений на смак;
  • Рослинна олія 120 мл;
  • Борошно 250 г

Крупно наріжте капусту. Викладіть у каструлю і залийте водою. Після закипання варіть близько 10 хвилин|мінути| до м'якості. Злийте рідину і злегка остудіть.

Порубайте цибулю. Подрібніть його разом із капустою за допомогою блендера або м'ясорубки. Відкиньте на сито та відіжміть зайву рідину.
Вмішайте в капусту манку та фарш. Посоліть і поперчіть. Залишіть на 10 хвилин.
У сковороді на середньому вогні розігрійте олію. Сформуйте котлети та обваляйте у борошні. Обсмажуйте із двох сторін до рум'яності.

Читайте також:

Захочеться з'їсти відразу весь: рецепт закусочного торта з крабовими паличками та яйцями

Хитрість одеської господині: рецепт швидких гарячих бутербродів з ковбасою, грибами та сиром

Рецепт курки з яблуками у медово-гірчичному соусі: як здивувати жінку на 8 березня

Популярні новини зараз

Він танутиме в роті: рецепт справжньої віденської великодньої паски

Тепер мишей не буде ні в сараї, ні в льоху: проста хитрість, якою ви ділитиметеся з сусідами

Ви будете хвалитися ними перед усіма знайомими: рецепт листкових пиріжків з рибою та картоплею

Ви можете залишитись без урожаю: чого бояться кабачки і що не можна поряд з ними садити

Показати ще