У мережі розповіли, як приготувати смачну безглютенову дієтичну піцу для схуднення без борошна у духовці.
Інгредієнти для основи:
500 г курячого філе.
1 яйце.
0,5 ч.л. сухий часник.
5 г трав'яної суміші.
Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики
Відключення світла будуть довше: Укренерго терміново вводить жорсткі графіки – вже з сьогодні
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
Готовий вивести війська з деяких територій: Reuters розповіли про поступки путіна
Перець чорний мелений (за смаком).
Сіль (за смаком).
Для соусу:
300 г помідорів (пюре).
1 цибулина цибулі.
1 зубчик чеснока.
1 гілка базиліка.
1 столова ложка оливкової олії.
0,5 ч.л. Сахара.
Сіль (за смаком).
Для начинки:
150 г моцарелли (або будь-якого сиру на ваш вибір).
100 г оливок.
1 болгарський перець.
Свіжий базилік (для прикраси).
Інструкції:
Почніть із підготовки інгредієнтів для основи. Розігрійте духовку до 180 градусів за Цельсієм.
Куряче філе миємо, обсушуємо та нарізаємо великими шматками. Пропустіть його через м'ясорубку або подрібніть у блендері.
Додайте в курячий фарш яйце, сушений часник, прованські трави, сіль та перець. Ретельно перемішайте.
Підготуйте інгредієнти для томатного соусу. Очистіть і дрібно наріжте цибулю та часник. Видаліть листя базиліка з гілочки.
Нагрійте оливкову олію у сковороді на середньому вогні. Додайте цибулю і смажте до м'якості, близько 5 хвилин.
Додайте в сковороду пюре із помідорів, часник, базилік, цукор, сіль та перець. Варіть на повільному вогні близько 10 хвилин або доки не загусне.
Приготуйте начинку. Очистіть болгарський перець, видаліть насіння та наріжте кубиками. Наріжте моцарелу тонкими скибочками та наріжте оливки.
Викладіть курячу суміш на лист, застелений пергаментним папером, і сформуйте круглий коржик діаметром 25-30 см. Випікати в розігрітій духовці 15 хвилин.
Нанесіть томатний соус на гарячу основу, потім додайте болгарський перець та оливки.
Покладіть зверху скибочки моцарелли і поверніть піцу до духовки. Випікайте при температурі 200 градусів за Цельсієм близько 10 хвилин або поки сир не розплавиться.
Перед подачею прикрасьте піцу свіжим базиліком.
Він танутиме в роті: рецепт справжнього віденського паски
Після такого вас розцілує вся родина: рецепт "ледачого" плову в рукаві з курячими стегнами
Такої смакоти ви точно не куштували: рецепт простих бутербродів з буряковою намазкою та яйцем