Рецепт бутербродів з яйцем і буряковою пастою :

Інгредієнти:

300 г буряків.

2-3 яйця.

Декілька стебел зеленої цибулі.

100 г рікотти.

Популярні новини зараз

Соковиті, ніжні та апетитні: рецепт справжніх травневих голубців

Смакота, від якої не відмовишся: рецепт відкритих листкових пиріжків з курячим філе, сиром та солоними огірками

Як відновити орхідею, щоб вона почала знову цвісти. Прості секрети

Аж вуса смикаються: Лукашенко вже просить зняти з Білорусі санкції, на картоплі не протримаєшся

Показати ще

½ лимона.

1 чайна ложка хрону.

Сіль за смаком.

Хліб чи батон, кілька скибочок.

Приготування:

Буряки відварити або запекти до готовності. Яйця відварити круто. Дайте їм охолонути.

Варений буряк нарізаємо шматочками. За допомогою блендера подрібніть буряк разом із рікоттою, соком половини лимона, хріном та сіллю до однорідної маси.

Зварені круто яйця та зелений нарізаємо шматочками.

Підсмажте скибочки хліба в тостері чи сковороді до золотистого кольору. Дайте їм трохи охолонути.

Поступово розподіліть бурякову суміш по підсмаженим скибочкам хліба.

Зверху викладіть шматочки варених яєць і нарізану зелену цибулю.

Ось і все, простий, але дуже смачний рецепт для бутербродів, готовий. Така закуска відмінно підійде не лише для родичів та близьких, її також можна ставити на святковий стіл, наприклад, на честь Великодня, який уже не за горами.

Читайте також:

У цю страву закохуються відразу: рецепт рулетиків з лавашу з консервованою рибою та плавленим сиром

Цей аромат розійдеться по всьому двору: рецепт ситної запіканки з макаронів з грибами та сосисками

Краще будь-яких пиріжків: рецепт ситних картопляників із сиром, від яких ви точно не відмовитеся