Картоплю вимийте і відваріть у мундирі до готовності (25 хвилин). Після картоплю дістаньте з відвару та остудіть.

Цибулю очистіть і наріжте невеликими кубиками. Рибу наріжте дрібно.

У сковороді розігрійте олію, викладіть туди цибулю і обсмажте кілька хвилин.
Після цього додайте рибу і обсмажте ще дві-три хвилини.

Картоплю очистіть, натріть на середній тертці та перекладіть відразу в сковороду. Додайте сіль та перець за смаком.

Перемішайте все.

Тісто розкотіть та розріжте на 6 частин.

На край кожного шматочка тіста викладіть 1-2 ст. ложки начинки.

Популярні новини зараз

Не потрапіть на прийом: як українців обманюють при оренді квартир

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Показати ще

Краї тіста змастіть збитим яйцем.

Накрийте начинку другою половиною тесту, краю защипніть вилкою.

Змастіть заготовки збитим яйцем.

Випікайте пиріжки за 180 градусів 20-25 хвилин.

Через деякий час перекладіть пиріжки на дошку або тарілку.

Читайте також:

Захочеться їсти другою ложкою: рецепт смачного гарячого картопляного салату з крабовими паличками

Він просто дивовижний: рецепт листкового м'ясного салату з сиром, морквою та чорносливом.

Вся тарілка з'їдається за хвилини: рецепт незвичайного картопляного салату з оливками та червоною цибулею

Тепер він стане вашим коханим: рецепт теплого салату з куркою, помідорами та солодким перцем.