Картоплю вимийте і відваріть у мундирі до готовності (25 хвилин). Після картоплю дістаньте з відвару та остудіть.
Цибулю очистіть і наріжте невеликими кубиками. Рибу наріжте дрібно.
У сковороді розігрійте олію, викладіть туди цибулю і обсмажте кілька хвилин.
Після цього додайте рибу і обсмажте ще дві-три хвилини.
Картоплю очистіть, натріть на середній тертці та перекладіть відразу в сковороду. Додайте сіль та перець за смаком.
Тісто розкотіть та розріжте на 6 частин.
На край кожного шматочка тіста викладіть 1-2 ст. ложки начинки.
На дорогах - зачистка: у Києві почали блокувати машини та виписувати штрафи
Яке церковне свято 11 квітня: що не можна робити сьогодні і як уберегти сім'ю від хвороб та лиха
Чому вишня у сусіда так щедро плодоносить, а у вас ні: розкриваємо секрет "забороненого" методу поливу
Весна прийшла, а ціни кусаються: скільки коштують помідори та огірки в Україні перед Великоднем
Краї тіста змастіть збитим яйцем.
Накрийте начинку другою половиною тесту, краю защипніть вилкою.
Випікайте пиріжки за 180 градусів 20-25 хвилин.
Через деякий час перекладіть пиріжки на дошку або тарілку.
Читайте також:
Захочеться їсти другою ложкою: рецепт смачного гарячого картопляного салату з крабовими паличками
Він просто дивовижний: рецепт листкового м'ясного салату з сиром, морквою та чорносливом.
Тепер він стане вашим коханим: рецепт теплого салату з куркою, помідорами та солодким перцем.