Інгредієнти на 4 порції маринованої черемші:
800г черемши.
1 літр води + додатково для замочування.
2 столові ложки солі.
2 столові ложки цукру.
80 мл оцту (кислотність 9%).
Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни
Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані
5 горошин чорного перцю.
Приготування:
Черемшу ретельно миємо та замочуємо у холодній воді на 2 години. Потім зливаємо воду через сито.
Після цього помістіть замочену черемшу в миску або каструлю і повністю залийте окропом. Залишіть на 3 хвилини.
В окремій каструлі змішайте 1 літр води, сіль, цукор, оцет та чорний перець горошком. Нагрівайте суміш доти, доки вона не закипить і цукор, і сіль повністю не розчиняться.
Потім перекладіть черемшу в жароміцну миску або банку. Залийте гарячим маринадом, переконавшись, що вона повністю занурена у воду. Дайте охолонути до кімнатної температури, потім поставте в холодильник щонайменше на 8 годин або на ніч, щоб аромати змішалися.
Ось і все, насолоджуйтесь маринованою черемшею як ароматна добавка до салатів, бутербродів або як гарнір.
Читайте також:
Його називають "Французький поцілунок": рецепт апетитного салату, який з'їдається за раз
Захочеться облизувати тарілку: рецепт ситних котлет із вареною капустою та фаршем
Такої смакоти ви ще не куштували: рецепт закуски зі смаженої черемші в томатному соусі