Котлети з фаршу з баклажаном обов'язково сподобаються багатьом і приємно здивують своїми чудовими смаковими якостями.
Насамперед готуємо необхідні продукти зі спеціями для приготування котлет з ідеального баклажанно-м'ясного фаршу із зеленню.
Фарш м'ясний (свино-яловичий) – 540 г Баклажан - 200 г Цибуля ріпчаста - 120 г Часник - 10 г (2 зубчики) Борошно – 30 г (1 ст. ложка з гіркою) Яйце - 1 шт. Кінза свіжа - 2-4 гілочки Сіль - 1/2 ч. ложки (за смаком) Перець чорний мелений - 1/8 ч. ложки Коріандр сушений - 1/4 ч.л. ложки Хмелі-сунелі - 1/4 ч. ложки Олія - 30 мл (2 ст. ложки)Цибулю, баклажан та часник очистити, нарізати середніми шматочками. Кинзу крупно нарізати. Овочі та зелень викласти у чашу блендера з насадкою "ніж".
Все подрібнити.
М'ясний фарш перекласти у миску. Додати подрібнені овочі, борошно, сіль, перець, хмелі-сунелі, коріандр.
Ретельно перемішуйте всі інгредієнти в мисці між собою, після чого дайте фаршу постояти близько двадцяти хвилин.
Із фаршу сформувати невеликі котлети.
Популярні новини зараз
Показати ще
Путін читав Трампу історію Стародавньої Русі, Дональд мало не вийшов: що насправді діялося на Алясці
Герой "Холостяка" чи зрадник мистецтва?: Яніна Соколова рознесла Цимбалюка перед прем'єрою шоу
Звір на цікавих номерах: у Києві спіймали рідкісний Range Rover Sport SVR за €130 000, але чи законно він тут
Такої ціни не чекали: що чекає на українців із газовими платіжками з 1 листопада
Викладайте котлети в поставлену на плиту сковороду з доданим до неї і розігрітим на високому вогні плити олією, після чого обсмажуйте їх до золотистої скоринки з кожного боку (при розрізі котлет повинен виділятися прозорий сік).
Готові котлети викласти на паперовий рушник. У такий же спосіб обсмажити наступну партію.
Котлети із фаршу з баклажаном можна подавати до столу.