Котлети з фаршу з баклажаном обов'язково сподобаються багатьом і приємно здивують своїми чудовими смаковими якостями.

Насамперед готуємо необхідні продукти зі спеціями для приготування котлет з ідеального баклажанно-м'ясного фаршу із зеленню.

Фарш м'ясний (свино-яловичий) – 540 г Баклажан - 200 г Цибуля ріпчаста - 120 г Часник - 10 г (2 зубчики) Борошно – 30 г (1 ст. ложка з гіркою) Яйце - 1 шт. Кінза свіжа - 2-4 гілочки Сіль - 1/2 ч. ложки (за смаком) Перець чорний мелений - 1/8 ч. ложки Коріандр сушений - 1/4 ч.л. ложки Хмелі-сунелі - 1/4 ч. ложки Олія - ​​30 мл (2 ст. ложки)

Цибулю, баклажан та часник очистити, нарізати середніми шматочками. Кинзу крупно нарізати. Овочі та зелень викласти у чашу блендера з насадкою "ніж".

Все подрібнити.

М'ясний фарш перекласти у миску. Додати подрібнені овочі, борошно, сіль, перець, хмелі-сунелі, коріандр.

Ретельно перемішуйте всі інгредієнти в мисці між собою, після чого дайте фаршу постояти близько двадцяти хвилин.

Із фаршу сформувати невеликі котлети.

Популярні новини зараз

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Війна в Україні не закінчиться ні цього року, ні наступного: європейський міністр оборони зробив страшну заяву

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще
Викладайте котлети в поставлену на плиту сковороду з доданим до неї і розігрітим на високому вогні плити олією, після чого обсмажуйте їх до золотистої скоринки з кожного боку (при розрізі котлет повинен виділятися прозорий сік).

Готові котлети викласти на паперовий рушник. У такий же спосіб обсмажити наступну партію.