У мережі оприлюднили смачний рецепт бограча, традиційної закарпатської страви, яку часто їдять на Закарпатті. Хоча його найкраще готувати на відкритому вогні, ви можете приготувати його так само смачно вдома.

Інгредієнти:

1 кг пісної свинини чи яловичини.

100 г свинячого сала чи бекону.

4 болгарські перці.

3 цибулини.

Популярні новини зараз

Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом

Полуницю не потрібно вкривати чим завгодно: секрети, які допоможуть відлякати гризунів узимку

"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику

Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані

Показати ще

2 морквини.

1 кг картоплі.

Борошно для тіста.

1 куряче яйце.

Кмин (за смаком).

Часник (за смаком).

Паприка (за смаком).

Сіль (за смаком).

Перець (до смаку).

Свіжа зелень.

Приготування:

У великій каструлі або казані розтопіть сало або бекон. Додайте нарізану цибулю і готуйте, поки вона не стане золотистою, часто помішуючи. Додайте паприку і трохи води і продовжуйте готувати, доки цибуля не карамелізується.

Наріжте невеликими шматочками м'ясо і додайте його в каструлю. Додайте тертий часник і кмин. Налийте достатньо води, щоб покрити м'ясо і дайте йому покипіти.

Поки м'ясо готується, наріжте кубиками картоплю, перець та моркву.

Приготуйте тісто, змішавши борошно, яйце та дрібку солі. Замісіть до однорідної маси, потім відламайте невеликі шматочки, обваляйте в муці і дайте їм висохнути.

Коли м'ясо стане майже м'яким, додайте в каструлю нарізану кубиками картопля.

Влийте бульйон (або додаткову воду, якщо необхідно) і додайте помідори, моркву та перець.

Потім додайте кульки з тіста в каструлю і варіть, поки м'ясо і тісто повністю не приготуються. Обов'язково додайте більше бульйону або води в міру необхідності, щоб запобігти підгоранню.

Ось і все, приправте сіллю та перцем до смаку, а перед подачею прикрасьте свіжою зеленню.

Читайте також:

Краще кабачкової ікри: революційний рецепт консервації з перестиглих огірків на зиму

Смачніше за будь-який торт: рецепт пирога з бананами на швидку руку – пухнасті ласощі до будь-якого столу

Як смажити картоплю, щоб вона була з скоринкою і хрустіла як у McDonald's: головні секрети для улюбленої страви