Ароматна сіль – це простий, але ефективний спосіб посилити смак та аромат ваших страв. Вона ідеально підходить для надання унікальної нотки маринадам, салатам, супам та навіть десертам. Приготувати ароматну сіль вдома швидко та легко, а результати часто вражають.
Інгредієнти:
Солоні огірки.
Сіль.
Інструкції з приготування:
Наріжте огірки і покладіть на деко. Висушіть їх у духовці за найнижчої температури протягом 3–4 годин.
Українці на межі продовольчого шоку: що чекати від цін на продукти перед Великоднем
Зодіакальні інтелектуали: хто із знаків найрозумніший
Більше не викидайте бананову шкірку: це золото для вашого городу
Велике церковне свято 5 квітня: що не можна робити сьогодні і як уберегти будинок від нещастя
Як тільки огірки повністю висохнуть, подрібніть в дрібний порошок за допомогою блендера.
Після цього змішайте огірковий порошок із сіллю на ваш смак.
Ось і все, зберігайте ароматну сіль у герметичному контейнері, як і будь-яку іншу спецію.
Ця домашня сіль надає чудового смаку салатам, рибним стравам і навіть попкорну, що робить її універсальним доповненням до вашого кулінарного репертуару.
Читайте також:
Навіть грузини здивуються: рецепт "сирої" ароматної аджики, яку можна подавати на стіл одразу
Тільки з банкою не проковтніть: рецепт маринованих помідорів у соку чорної смородини на зиму
Краще кабачкової ікри: революційний рецепт консервації з перестиглих огірків на зиму