Ароматна сіль – це простий, але ефективний спосіб посилити смак та аромат ваших страв. Вона ідеально підходить для надання унікальної нотки маринадам, салатам, супам та навіть десертам. Приготувати ароматну сіль вдома швидко та легко, а результати часто вражають.
Інгредієнти:
Солоні огірки.
Сіль.
Інструкції з приготування:
Наріжте огірки і покладіть на деко. Висушіть їх у духовці за найнижчої температури протягом 3–4 годин.
"Закони мають діяти не лише на Землі, а й у космосі": стався перший злочин поза планетою, як все закінчилось
Секретний ворог вашого городу: де ховається попелиця взимку і як позбутися її назавжди
8 продуктів, які тихо гасять запалення у вашому тілі (і ви точно недооцінювали деякі з них)
Ця культура перетворює город на м'яку "пухову перину". А ви її вже сієте?
Як тільки огірки повністю висохнуть, подрібніть в дрібний порошок за допомогою блендера.
Після цього змішайте огірковий порошок із сіллю на ваш смак.
Ось і все, зберігайте ароматну сіль у герметичному контейнері, як і будь-яку іншу спецію.
Ця домашня сіль надає чудового смаку салатам, рибним стравам і навіть попкорну, що робить її універсальним доповненням до вашого кулінарного репертуару.
Читайте також:
Навіть грузини здивуються: рецепт "сирої" ароматної аджики, яку можна подавати на стіл одразу
Тільки з банкою не проковтніть: рецепт маринованих помідорів у соку чорної смородини на зиму
Краще кабачкової ікри: революційний рецепт консервації з перестиглих огірків на зиму
