У мережі оприлюднили швидкий та простий рецепт смачної грибної ікри, яка чудово доповнить будь-яку страву.
Інгредієнти:
Варені гриби – 2 кг.
Морква – 1 (середнього розміру).
Цибулина - 2 шт.
Помідори – 2 шт.
Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
Полуницю не потрібно вкривати чим завгодно: секрети, які допоможуть відлякати гризунів узимку
Стосується всіх, у кого стоїть газова колонка або котел: більше ніяких "жартів", інакше будуть проблеми
Часник – 5 зубчиків.
Рослинна олія - 0,5 склянки (близько 100 мл).
Сіль - 2 чайні ложки.
Дрібка цукру.
Мелений чорний перець - за смаком.
Оцет - 2 столові ложки.
Спосіб приготування:
Для початку пропустіть моркву, цибулю, помідори та часник через м'ясорубку або дрібно наріжте.
У великій каструлі розігрійте олію і додайте мелені овочі разом із сіллю, цукром та чорним перцем. Тушіть суміш 10 хвилин на середньому вогні.
Після того, як овочі стануть м'якими, додайте нарізані гриби і продовжуйте тушкувати ще 20 хвилин, періодично помішуючи.
Потім додайте оцет і готуйте ще 2-3 хвилини.
Розкладіть грибну ікру по стерилізованих банках, посипте часником і щільно закрийте кришками банки.
Ось і все, насолоджуйтесь домашньою грибною ікрою як смачною намазкою або гарнірном.
Читайте також:
Ця консервація стане улюбленою: рецепт літнього салату з помідорів, перцю та кабачків на зиму
Так роблять у Туреччині: рецепт соковитого фаршированого перцю з неймовірним ароматом
Переворот у світі консервацій: новий рецепт маринованих помідорів з медом та "секретом"