Рулет зі свинини з ковбасками та сиром у рукаві – чудова м'ясна страва як для свята, так і для повсякденного меню.
Отже, щоб приготувати м'ясний рулет із ковбасками та сиром у рукаві, знадобиться такий набір продуктів:
- свинина (м'якоть) – 890 г;
- ковбаски копчені тонкі – 100 г;
- сир твердий – 70 г;
- петрушка свіжа – 1 невеликий пучок;
- часник сушений – 17 г (0,5 ч. ложки);
- майоран сушёный - 0,5 ч. ложки;
- паприка мелена - 0,5 ч. ложки;
- перець чорний мелений - 0,5 ч. ложки;
- сіль - 1 ч. ложка (за смаком).
Розігріваємо духовку до 180 градусів.
Натираємо сир на великій тертці. Розподіляємо сир за шматком м'яса.
Зелень петрушки подрібнюємо, її висипаємо поверх сиру.
Зверху викладаємо ковбаски на рівній відстані один від одного.
Як Козловський? Даніель Салем зробив заяву про службу у ЗСУ: "Мене забрали з передової"
Штрафи по 850 грн: водіїв ловлять на помилці, яку роблять майже всі
Повернуть в Україну після 2027 року: у Німеччині суворо попередили українських біженців
"М'ясорубка" у ПФУ: мільйонам українців скасують пенсії та субсидії, а трудовий стаж обнулять
Акуратно згортаємо м'ясо з шарами начинки в щільний рулет і перетягуємо його кулінарною ниткою або бавовняною, складеною в кілька разів.
Поміщаємо рулет у рукав для запікання та відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку на 1,5 години.
За 10-15 хвилин до готовності розрізаємо рукав і даємо м'ясу трохи зарум'янитися.
Обов'язково даємо рулету охолонути до теплого стану, щоб красивий візерунок шарів прикрашав ваш святковий стіл.
Читайте також:
Просто ідеально під будь-яке м'ясо: рецепт "Соуса бідного парижанина", який варто спробувати
Тепер ви точно економитимете на м'ясі: рецепт ситних котлет з капусти та гречки з яйцем
Якщо м'яса дуже мало: рецепт смачних та соковитих котлет із кабачками