Рулет зі свинини з ковбасками та сиром у рукаві – чудова м'ясна страва як для свята, так і для повсякденного меню.

Отже, щоб приготувати м'ясний рулет із ковбасками та сиром у рукаві, знадобиться такий набір продуктів:

  • свинина (м'якоть) – 890 г;
  • ковбаски копчені тонкі – 100 г;
  • сир твердий – 70 г;
  • петрушка свіжа – 1 невеликий пучок;
  • часник сушений – 17 г (0,5 ч. ложки);
  • майоран сушёный - 0,5 ч. ложки;
  • паприка мелена - 0,5 ч. ложки;
  • перець чорний мелений - 0,5 ч. ложки;
  • сіль - 1 ч. ложка (за смаком).

Розігріваємо духовку до 180 градусів.

Шматок м'яса краще брати плоскої форми. Його потрібно вимити та обсушити паперовими рушниками.
Надрізаємо шматок м'яса таким чином, щоб отримати довге полотно для подальшого згортання в рулет. Рекомендується
зробити надрізи по всьому шматку або трохи відбити.
Обсипаємо шматок м'яса сушеним часником, паприкою та майораном з усіх боків. Солимо і перчимо. Залишаємо на 1 годину, щоб промаринувалося.

Натираємо сир на великій тертці. Розподіляємо сир за шматком м'яса.

Зелень петрушки подрібнюємо, її висипаємо поверх сиру.

Зверху викладаємо ковбаски на рівній відстані один від одного.

Популярні новини зараз

Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг

Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики

Доплати до пенсії: які види соціальної допомоги отримають пенсіонери

Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."

Показати ще

Акуратно згортаємо м'ясо з шарами начинки в щільний рулет і перетягуємо його кулінарною ниткою або бавовняною, складеною в кілька разів.

Поміщаємо рулет у рукав для запікання та відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку на 1,5 години.

За 10-15 хвилин до готовності розрізаємо рукав і даємо м'ясу трохи зарум'янитися.

Обов'язково даємо рулету охолонути до теплого стану, щоб красивий візерунок шарів прикрашав ваш святковий стіл.

Читайте також:

Просто ідеально під будь-яке м'ясо: рецепт "Соуса бідного парижанина", який варто спробувати

Тепер ви точно економитимете на м'ясі: рецепт ситних котлет з капусти та гречки з яйцем

Якщо м'яса дуже мало: рецепт смачних та соковитих котлет із кабачками