У мережі оприлюднили унікальний та ароматний рецепт баклажанів, які на смак нагадують білі гриби. Ця страва ідеально підходить для вегетаріанців чи тих, хто хоче додати новизни до своїх страв.

Інгредієнти:

4 баклажана.

3-4 цибулини.

150-200 мл вершків чи сметани.

Сіль до смаку.

Популярні новини зараз

Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом

Стосується всіх, у кого стоїть газова колонка або котел: більше ніяких "жартів", інакше будуть проблеми

"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику

Готовий вивести війська з деяких територій: Reuters розповіли про поступки путіна

Показати ще

Молотий чорний перець за смаком.

1 ч. л. сушеного часнику.

Свіжа зелень (для оздоблення).

Рослинна олія (для смаження).

Інструкції:

Наріжте цибулю кубиками, а баклажани - кружальцями чи кубиками.

Розігрійте олію на сковороді і обсмажте цибулю до золотаво-коричневого кольору.

Баклажани на зиму

Потім покладіть баклажани на сковороду і готуйте, доки вони не стануть м'якими.

Змішайте сіль, перець, сушений часник і вершки чи сметану. Тушкуйте кілька хвилин, поки соус не загусне.

Ось і все, прикрасьте свіжою зеленню та подавайте гарячим.

Поради щодо ідеальної страви:

Додайте трохи грибної приправи для більш автентичного смаку.

Використовуйте рослинні вершки замість молочних вершків або сметани, якщо віддаєте перевагу.

Також приправте червоним перцем або додатковим часником для більш насиченого смаку.

Читайте також:

Встигніть запастися на зиму: рецепт овочевого салату в банках зі смаком та ароматом літа

Хрустітимете щодня: рецепт ароматної маринованої капусти на зиму – крутіше квашеної

Оцет не знадобиться: рецепт консервованих помідорів з яблуками на зиму