У мережі розмістили чудовий рецепт картопляних вареників з сиром, що ідеально підходять для швидкого та ситного обіду. Так, вони не містять муки і неймовірно ніжні. Також їх можна приготувати лише за 30 хвилин.

Інгредієнти:

500 г кисломолочного сиру.

150 г картоплі.

4 яйця.

20 г мелених сухарів.

Популярні новини зараз

Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."

Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством

Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання

Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."

Показати ще

30 г олії.

30 г вершкового масла.

40 г картопляного крохмалю.

Сіль до смаку.

Інструкції з приготування:

Для початку відваріть картоплю в шкірці до готовності. Після приготування очистіть його та розімніть товщиною для картоплі.

У великій мисці змішайте картопляне пюре з кисломолочним сиром до отримання однорідної гладкої суміші. Приправте сіллю до смаку.

Пюре: скрін з відео

Потім в окремій мисці збийте яєчні жовтки разом із розтопленим маслом. Додайте цю суміш картопляно-сирну суміш.

В іншій мисці збийте яєчні білки до утворення піни і обережно додайте їх у тісто, переконавшись, що все добре перемішано.

Поступово додавайте картопляний крохмаль у суміш, помішуючи до повного змішування.

Перекладіть тісто на трохи посипану борошном поверхню. Сформуйте з тесту невеликі кульки, притискаючи кожен у центрі, щоб створити невелике заглиблення.

Доведіть каструлю із підсоленою водою до кипіння. Обережно покладіть вареники в киплячу воду і варіть, поки вони не випливуть на поверхню, що означатиме, що вони готові.

Ось і все, після приготування дістаньте їх із води. Перед подачею полийте розтопленим маслом, змішаним із підсмаженими меленими панірувальними сухарями.

Читайте також:

Секрет ідеальних маринованих грибів на зиму розкритий: рецепт дідів із Закарпаття

Пікантна хрумка капуста по-корейськи: рецепт за 2 години - і не потрібно чекати, поки закваситися

Секрет, з яким печінка завжди буде м'якою та соковитою: рецепт, який благатимуть розкрити