У мережі розмістили чудовий рецепт картопляних вареників з сиром, що ідеально підходять для швидкого та ситного обіду. Так, вони не містять муки і неймовірно ніжні. Також їх можна приготувати лише за 30 хвилин.
Інгредієнти:
500 г кисломолочного сиру.
150 г картоплі.
4 яйця.
20 г мелених сухарів.
Мобілізація дівчат близько? ТЦК запроваджує нові правила для випускниць-медиків, є лише 7 днів
Ці 4 знаки Зодіаку не вміють жити для себе: почуття провини заважає їм бути щасливими
Зеленський і Трамп годину обговорювали мир: що вирішили лідери після зустрічи Дональда з путіним на Алясці
Ваші 50 і 200 гривень скоро зникнуть: хто встигне – зможе на цьому підзаробити, Нацбанк вилучає ще одні купюри
30 г олії.
30 г вершкового масла.
40 г картопляного крохмалю.
Сіль до смаку.
Інструкції з приготування:
Для початку відваріть картоплю в шкірці до готовності. Після приготування очистіть його та розімніть товщиною для картоплі.
У великій мисці змішайте картопляне пюре з кисломолочним сиром до отримання однорідної гладкої суміші. Приправте сіллю до смаку.
Потім в окремій мисці збийте яєчні жовтки разом із розтопленим маслом. Додайте цю суміш картопляно-сирну суміш.
В іншій мисці збийте яєчні білки до утворення піни і обережно додайте їх у тісто, переконавшись, що все добре перемішано.
Поступово додавайте картопляний крохмаль у суміш, помішуючи до повного змішування.
Перекладіть тісто на трохи посипану борошном поверхню. Сформуйте з тесту невеликі кульки, притискаючи кожен у центрі, щоб створити невелике заглиблення.
Доведіть каструлю із підсоленою водою до кипіння. Обережно покладіть вареники в киплячу воду і варіть, поки вони не випливуть на поверхню, що означатиме, що вони готові.
Ось і все, після приготування дістаньте їх із води. Перед подачею полийте розтопленим маслом, змішаним із підсмаженими меленими панірувальними сухарями.
Читайте також:
Секрет ідеальних маринованих грибів на зиму розкритий: рецепт дідів із Закарпаття
Пікантна хрумка капуста по-корейськи: рецепт за 2 години - і не потрібно чекати, поки закваситися
Секрет, з яким печінка завжди буде м'якою та соковитою: рецепт, який благатимуть розкрити