Кухарі поділилися класичним рецептом приготування вінегрету - популярного овочевого салату.

Секрет цього рецепта полягає в способі приготування буряка, що надає страві більш насиченого смаку.

Інгредієнти:

2 буряки.

6 картоплин.

1 морква.

Популярні новини зараз

Нові правила отримання пенсії з 1 січня: ПФУ попередив, не дивуйтесь

Київстар, Vodafone, lifecell: чого очікувати від підвищення тарифів

Фінал "Холостяк 13": Олександр "Терен" Будько заінтригував глядачів несподіваними одкровеннями

Ще гірше, ніж Меркурій: які знаки Зодіаку постраждають під час ретроградського Марсу

Показати ще

1 цибулина.

200 г квасолі.

200 г квашеної капусти.

Сіль і перець за смаком.

Рослинна олія.

Інструкції з приготування:

Відваріть моркву, картоплю і буряк у підсоленій воді.

Вінегрет

Для кращого смаку і текстури відваріть картоплю в шкірці.

Дрібно наріжте цибулю. Посипте сіллю і перцем, щоб вона пустила сік і посилила її смак.

Наріжте моркву та картоплю дрібними кубиками.

У великій мисці змішайте моркву, картоплю, квашену капусту і квасолю.

Потім наріжте буряк кубиками окремо і перемішайте з рослинною олією.

Цей крок гарантує, що буряковий сік не забарвить інші овочі.

Додайте буряк у миску з рештою овочів і добре перемішайте, додайте сіль і перець за смаком.

Читайте також:

Найкращі запаси, коли постійні відключення світла: рецепт ідеального солоного сала на зиму

Корисний та дуже смачний фаст-фуд своїми руками: рецепт моркви фрі з крутим соусом

Домашню ковбасу можна легко замінити картопляною: пікантний рецепт, коли м'ясо не по кишені