Цей унікальний варіант крабового салату включає печериці, які надають страві чудового та ніжного смаку.

Інгредієнти:

Крабові палички: 200 г.

Печериці: 300 г.

Варений рис: 1/2 склянки.

Варені яйця: 3 шт.

Популярні новини зараз

Юрій Горбунов зізнався, що Володимир Зеленський йому не друг і розповів про свої політичні амбіції: "Щоб йти у владу..."

Як зібрати рекордний урожай груш: поради та хитрощі з якими не вистачатиме відер

Українці можуть отримати по 5 тисяч гривень: хто і куди має звернутися

Мобілізація не залишить вибору: ТЦК поставили українців перед фактом

Показати ще

Майонез: 300 г

Олія для смаження: за смаком.

Інструкції з приготування:

Наріжте печериці невеликими шматочками. На сухій сковороді обсмажте їх до випаровування вологи.

Додайте трохи олії та обсмажте до золотаво-коричневого кольору.

Потім використовуйте роз'ємну форму для створення гарної шаруватої презентації.

Крабовые палочки
Крабовые палочки

Для початку рівномірно розподіліть варений рис як основний шар і покрийте його легкою сіткою майонезу.

Дрібно наріжте крабові палички і викладіть поверх рису, потім ще однією сіткою майонезу.

Наріжте варені яйця кубиками і викладіть наступним шаром. Додайте ще одну сіточку з майонезу.

Четвертий шар завершіть смаженими грибами як верхній шар, щедро збризнувши майонезом.

Залишіть салат у холодильнику як мінімум на 1-2 години, щоб смаки змішалися.

Ось і все, акуратно зніміть роз'ємну форму перед подачею та прикрасьте за бажанням.

Читайте також:

"Мімоза", "Олів'є", "Крабовий" та "Шуба" застаріли і не цікаві: новий салат "Афродіта" на Новий рік – рецепт, який вразить

"Олів'є" та "Оселедець під шубою" нікого не здивують: рецепт крутого салату "Снігова королева" на Новий рік

Коли хочеться побалувати себе: ніжний салат з кальмарів і плавленого сиру на Новий рік, рецепт