Цей унікальний варіант крабового салату включає печериці, які надають страві чудового та ніжного смаку.
Інгредієнти:
Крабові палички: 200 г.
Печериці: 300 г.
Варений рис: 1/2 склянки.
Варені яйця: 3 шт.
Леся Нікітюк влаштувала шикарне свято з круасанами з нагоди першого місяця сина: як це було
ТЦК не мають права перевіряти документи на вулиці: хто насправді може це робити
"Буде щось особливе": Тарас Цимбалюк уперше прокоментував дівчат з нового сезону "Холостяка"
Навіть мізерні пенсії стануть розкішшю в Україні: що готує влада
Майонез: 300 г
Олія для смаження: за смаком.
Інструкції з приготування:
Наріжте печериці невеликими шматочками. На сухій сковороді обсмажте їх до випаровування вологи.
Додайте трохи олії та обсмажте до золотаво-коричневого кольору.
Потім використовуйте роз'ємну форму для створення гарної шаруватої презентації.
Для початку рівномірно розподіліть варений рис як основний шар і покрийте його легкою сіткою майонезу.
Дрібно наріжте крабові палички і викладіть поверх рису, потім ще однією сіткою майонезу.
Наріжте варені яйця кубиками і викладіть наступним шаром. Додайте ще одну сіточку з майонезу.
Четвертий шар завершіть смаженими грибами як верхній шар, щедро збризнувши майонезом.
Залишіть салат у холодильнику як мінімум на 1-2 години, щоб смаки змішалися.
Ось і все, акуратно зніміть роз'ємну форму перед подачею та прикрасьте за бажанням.
Читайте також:
Коли хочеться побалувати себе: ніжний салат з кальмарів і плавленого сиру на Новий рік, рецепт