У мережі поділилися простим рецептом приготування неймовірно смачних картопляних дерунів.
Вони хрусткі зовні та м'які всередині, що робить їх ідеальним доповненням до будь-якої страви.
Інгредієнти:
1 кг картоплі.
1 цибулю.
1 ч. л. солі.
Мобілізація раптово змінюється: такого ще не було, навіть відстрочки не врятують від ТЦК
Як швидко очистити лобове скло від льоду: поради, які реально працюють
Зима наближається: сніг до 15 см і морози до -15° - що чекати українцям на Новий рік, прогноз погоди
"Бувають погані календарні збіги": Зеленський заговорив про повну зміну свят в Україні
Перець, сушений часник та інші спеції (за смаком).
1 яйце.
1 ст. л. муки.
Інструкції з приготування:
Почніть із натирання картоплі. Щоб він не потемнів, чергуйте його з цибулею (натертою).
Після цього перекладіть терту картоплю та цибулю в сито і швидко відіжміть зайву рідину.
У миску додайте сіль, спеції, яйце і борошно в картопляну терту суміш. Перемішайте все до однорідної маси.
Після цього розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії та обсмажте деруни з обох боків, поки вони не стануть золотисто-коричневими та хрусткими.
Читайте також:
Домашня червона ікра своїми руками: коштує копійки, а на вигляд і смак, як із магазину – рецепт
Ідеальне соковите та ароматне сало, яке тане в роті: рецепт у банку від наших бабусь
Качка по-пекінськи й поряд не стояла: царський рецепт із квашеною капустою та яблуками
