У мережі поділилися простим рецептом приготування неймовірно смачних картопляних дерунів.
Вони хрусткі зовні та м'які всередині, що робить їх ідеальним доповненням до будь-якої страви.
Інгредієнти:
1 кг картоплі.
1 цибулю.
1 ч. л. солі.
В Україні підвищать виплати з 1 травня: по 8000 та 20000 гривень кожному
19-річна донька Ольги Фреймут Злата вивалила груди серед Лос-Анджелесу, мама одразу відреагувала
Міні-піци на сирній основі: смачно, швидко та без дріжджів, рецепт
"Це була брехня?" - переможниця "Холостяка-13" Інна Бєлєнь відповіла на звинувачення у фальшивому романі
Перець, сушений часник та інші спеції (за смаком).
1 яйце.
1 ст. л. муки.
Інструкції з приготування:
Почніть із натирання картоплі. Щоб він не потемнів, чергуйте його з цибулею (натертою).
Після цього перекладіть терту картоплю та цибулю в сито і швидко відіжміть зайву рідину.
У миску додайте сіль, спеції, яйце і борошно в картопляну терту суміш. Перемішайте все до однорідної маси.
Після цього розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії та обсмажте деруни з обох боків, поки вони не стануть золотисто-коричневими та хрусткими.
Читайте також:
Домашня червона ікра своїми руками: коштує копійки, а на вигляд і смак, як із магазину – рецепт
Ідеальне соковите та ароматне сало, яке тане в роті: рецепт у банку від наших бабусь
Качка по-пекінськи й поряд не стояла: царський рецепт із квашеною капустою та яблуками