У мережі поділилися простим рецептом приготування неймовірно смачних картопляних дерунів.
Вони хрусткі зовні та м'які всередині, що робить їх ідеальним доповненням до будь-якої страви.
Інгредієнти:
1 кг картоплі.
1 цибулю.
1 ч. л. солі.
Коронавірус в Україні набирає обертів: вже вводиться масковий режим
Ваше обличчя "кричить" про стрес: як розпізнати кортизолові набряки та повернути шкірі свіжість за 5 хвилин
Долари не приймуть: як не втрапити у пастку при обміні валют
У Києві спіймали "позашляхову ракету" Lamborghini за мільйон: рідкісний суперкар з Range Rover у хвості
Перець, сушений часник та інші спеції (за смаком).
1 яйце.
1 ст. л. муки.
Інструкції з приготування:
Почніть із натирання картоплі. Щоб він не потемнів, чергуйте його з цибулею (натертою).
Після цього перекладіть терту картоплю та цибулю в сито і швидко відіжміть зайву рідину.
У миску додайте сіль, спеції, яйце і борошно в картопляну терту суміш. Перемішайте все до однорідної маси.
Після цього розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії та обсмажте деруни з обох боків, поки вони не стануть золотисто-коричневими та хрусткими.
Читайте також:
Домашня червона ікра своїми руками: коштує копійки, а на вигляд і смак, як із магазину – рецепт
Ідеальне соковите та ароматне сало, яке тане в роті: рецепт у банку від наших бабусь
Качка по-пекінськи й поряд не стояла: царський рецепт із квашеною капустою та яблуками