У мережі поділилися простим рецептом приготування неймовірно смачних картопляних дерунів.

Вони хрусткі зовні та м'які всередині, що робить їх ідеальним доповненням до будь-якої страви.

Інгредієнти:

1 кг картоплі.

1 цибулю.

1 ч. л. солі.

Популярні новини зараз

Палять сірники просто на грядці: дивний трюк дачників, який реально рятує огірки від білої напасті

Мобілізація перевірить абсолютно кожного: ТЦК отримали великий наказ

Можуть відібрати квартиру за комуналку? Юристи пояснили всю правду українцям

Електрокари дорожчають: в Україні з 1 січня вводять 20% ПДВ на всі електромобілі

Показати ще

Перець, сушений часник та інші спеції (за смаком).

1 яйце.

1 ст. л. муки.

Інструкції з приготування:

Почніть із натирання картоплі. Щоб він не потемнів, чергуйте його з цибулею (натертою).

Після цього перекладіть терту картоплю та цибулю в сито і швидко відіжміть зайву рідину.

У миску додайте сіль, спеції, яйце і борошно в картопляну терту суміш. Перемішайте все до однорідної маси.

Після цього розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії та обсмажте деруни з обох боків, поки вони не стануть золотисто-коричневими та хрусткими.

Читайте також:

Домашня червона ікра своїми руками: коштує копійки, а на вигляд і смак, як із магазину – рецепт

Ідеальне соковите та ароматне сало, яке тане в роті: рецепт у банку від наших бабусь

Качка по-пекінськи й поряд не стояла: царський рецепт із квашеною капустою та яблуками