Українські досвідчені кухарі поділилися новим поглядом на класичний салат із крабових паличок, додавши несподіваний інгредієнт.

Ця версія відрізняється пікантним смаком та яскравим контрастом. На відміну від звичайного салату з крабових паличок і кукурудзи, ця страва поєднує вершкові і пікантні елементи, що робить його захоплюючим доповненням до святкового столу.

Інгредієнти:

200 грамів корейської моркви.

200 г крабових паличок.

4 варені яйця.

Популярні новини зараз

Літо, спека – а горло перчить? Які знаки Зодіаку можуть раптово прихворіти найближчими тижнями

Катю Репяхову в сторону? Віктор Павлік шокував появою з юною співачкою: "З молодими - це новий подих"

Чужих грошей не буває: в Україні обговорюють скасування банківської таємниці, що потрібно знати власникам карток

"Прощавайте, старі гривні": які купюри зникають і як їх ще можна обміняти,заява НБУ

Показати ще

140 г м'якого вершкового сиру.

100 г майонезу (жирністю 67%).

Інструкції:

Крабові палички для салату, фото: youtube.com

Почніть з варіння яєць протягом 10 хвилин. Після приготування дайте їм охолонути, очистіть від шкаралупи та наріжте смужками.

Наріжте крабові палички тонкими смужками або розламайте їх вилкою. Натріть вершковий сир на середній тертці.

З'єднайте всі інгредієнти в мисці, додайте майонез і ретельно перемішайте.

Цей оновлений салат з крабових паличок поєднує в собі кремову текстуру сиру та майонезу з яскравим, гострим хрускотом корейської моркви, створюючи смачну та візуально привабливу страву, що ідеально підходить для будь-якого свята.

Нагадаємо, в жодному магазині такий не купити: рецепт смачного домашнього хліба – просто та корисно

Раніше «hyser» повідомляв, ніжні рубані котлети з печінки: смачний рецепт, який благатимуть розкрити

Як повідомляв «hyser», секрет "трійці" від наших бабусь: рецепт ідеального тіста для вареників та пельменів