Для тих, хто любить ситні та ситні домашні страви, картопляні зрази з багатою грибною начинкою стануть чудовим вибором.

Ці золотисто-коричневі котлетки м'які всередині та хрумкі зовні, що робить їх ідеальними.

Що вам знадобиться для картопляного тіста:

1 кг відвареної картоплі.

2 столові ложки крохмалю.

Дрібка солі та перцю.

Популярні новини зараз

Квартал 95 на межі? Ірина Сопонару чесно розповіла, чи чекає на друзів Зеленського неминучий фінал

10 днів - або плати штраф: українським водіям нагадали про підступне правило, терміново змінюйте права

Тейлор Свіфт і Г’ю Джекман опинилися в центрі скандалу: чи доведеться суперзіркам свідчити проти Райана Рейнольдса

Цей рецепт багатства: які 4 знаки Зодіаку зірвуть фінансовий джекпот у грудні

Показати ще

Посипання копченою паприкою та коріандром (регулюйте за смаком).

Для начинки:

500 г свіжих печериць.

1 цибулина.

Нарізана свіжа зелень (за бажанням).

Сіль та чорний перець за смаком.

Рослинна олія (для обробки тіста, якщо необхідно).

Покроковий посібник з приготування:

Наріжте цибулю та гриби дрібними кубиками.

Зрази

Розігрійте сковороду, обсмажте цибулю до м'якості, потім додайте гриби і готуйте, доки вони не випустять вологу і не стануть золотистими.

Приправте сіллю, перцем та свіжою зеленню. Дайте суміші охолонути перед використанням.

Потім розімніть варену картоплю до однорідної консистенції.

Додайте крохмаль, сіль, перець, копчену паприку та коріандр для додаткового смаку.

Візьміть частину картопляної суміші, розкотіть її в невеликий круглий коржик.

Додайте ложку грибної начинки в центр і складіть краї, ретельно запечатуючи їх.

Якщо тісто здається липким, трохи змастіть руки маслом.

Після цього обсмажте на сковороді з невеликою кількістю олії до золотаво-коричневого кольору і хрусткої скоринки.

Також ви можете вибрати альтернативу - випікайте в попередньо розігрітій до 180 ° C духовці близько 20-25 хвилин для більш корисного варіанта.

Нагадаємо, таких пасок на Великдень ви ще не їли: рецепт повітряної смакоти у склянках

Раніше «hyser» повідомляв, як приготувати корисний домашній плавлений сир: простий рецепт смакоти, яку ніде не купити

Як повідомляв «hyser», як засолити сало, щоб воно тануло в роті: рецепт маринаду для небувалого смаку та ніжності