Для початку, підготуємо всі необхідні інгредієнти.

Вам знадобляться яйця, молоко, борошно, олія, цукор, сіль та розпушувач тіста.

  1. У великій мисці розбийте яйця. Додайте цукор та сіль, потім ретельно перемішайте всі інгредієнти до отримання однорідної маси.

  2. Поступово влийте молоко в миску з яйцями, постійно помішуючи, щоб забезпечити рівномірний розподіл рідини. Мета – домогтися однорідної консистенції.

  3. Тепер настав час додати муку. Рекомендується попередньо просіяти борошно, щоб уникнути грудочок у тісті. Поступово всипте борошно в суміш яєць і молока, не перестаючи збивати, щоб уникнути грудок.

  4. Додайте розпушувач тесту для отримання більш повітряних млинців. Цей крок не є обов'язковим, але він допоможе зробити млинці ніжнішими та повітрянішими.

  5. Розтопіть масло і дайте йому трохи охолонути. Потім влийте в тісто і добре перемішайте.

    Популярні новини зараз

    BMW, який стріляє ракетами: як люксовий седан став зброєю ЗСУ

    Рік Червоного Вогняного Коня: гороскоп на 2026 рік назвав щасливчиків - всього 4 знаки

    Перці з "залізними" стеблами: городники підсипають у лунку аптечний порошок - і не дарма

    Просто друзі чи таємний роман? Учасниця "Холостяка" розкрила правду про стосунки Цимбалюка з колишньою

    Показати ще
  6. Підготуйте деко, застелене папером для випікання. Перелийте тісто на лист і рівномірно розподіліть його по поверхні.

  7. Поставте лист у попередньо розігріту до 190 градусів Цельсія духовку. Випікайте млинці близько 20-25 хвилин, поки вони не набудуть золотистого кольору і не піднімуться.

  8. Коли млинці готові, остудіть їх трохи, а потім акуратно відокремте від паперу для випікання і наріжте на порції.

  9. Тепер можна подавати млинці з різними добавками: зі сметаною, збитими вершками, джемом або навіть із кулькою ванільного морозива. Ви також можете додати начинку, намазавши теплі млинці сиром з ягодами або іншими інгредієнтами перед згортанням та нарізкою.

Насолоджуйтесь цими чудовими фінськими млинцями в компанії сім'ї та друзів!

Читайте також: