Для приготування закусочних бубликів з фаршем не знадобляться особливі інгредієнти або якісь надможливості. Страва готується дуже швидко, але незважаючи на це виходить смачною та ароматною. Його можна готувати як у будні, так і для святкового застілля.

складові

  • бублики 8 штук;
  • молоко 1 л;
  • цибуля 1 штука;
  • пармезан чи інший сир 70-80 г;
  • фарш з індички 500 г;
  • сметана 1-2 ст. ложки;
  • сушений мелений часник 1 ч. ложка;
  • копчена паприка 1 ч. ложка;
  • соль ½ ч. ложки;
  • перець чорний мелений ½ ч. ложки;
  • олія 1 ст. ложка
Отже, спочатку нам знадобляться бублики та молоко. Складаємо бублики в ємність і заливаємо молоком так, щоб вони були вкриті рідиною. Залишаємо бублики на 30-40 хвилин для набухання, помішувати, щоб вироби не спливали.
Якщо бублики дуже сухі та тверді, потрібно додати ще 5–10 хвилин.

Цибулю потрібно подрібнити у блендері. Сир натерти на дрібній тертці. Додайте до фаршу разом зі сметаною, часником, паприкою, сіллю та перцем.

Домашній фарш можна зробити з філе стегон, щоб вийшло соковитіше.
Тепер викладаємо бублики на деку, який застелений пергаментним папером або фольгою (заздалегідь потрібно змастити олією). На кожен бублик викладаємо чайною ложечкою м'ясну начинку і відправляємо випікатися протягом 20-25 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.
Читайте також:

Ніжність та блаженство: рецепт котлет із крабових паличок. Захочеться добавки

Захочеться третю порцію: рецепт соковитого листкового пирога з крабовими паличками

Додасть сил уночі у ліжку: старовинний рецепт свинячого серця з тушкованими овочами. Це варто спробувати

Популярні новини зараз

Чому всі забули про цей десерт? Рецепт вафельного торта "Горішок" зі згущеним молоком

Компост більше не дозріватиме роками: як прискорити "приготування" найкращого добрива для городу

Попіл може знищити ваш город: з чим не можна смішити добриво, щоб не зашкодити

До кінця листопада все зміниться: 3 знаки Зодіаку завершать життєвий цикл ще до Нового року

Показати ще

Це придумали боги: рецепт чарівних картопляних галушок з квашеною капустою та беконом