Ця ніжна пікантна закуска на святковий стіл із простих інгредієнтів замінить будь-який салат!

Продукти:

  • сирок плавлений (типу "Дружба") – 3 шт;
  • риба червона малосольна – 200 г;
  • яйце куряче відварене - 3 шт.;
  • сіль - 2 щіпки;
  • майонез - 2 ст.л.;
  • цибуля зелена - 5 г.

Для приготування даного рулету, робочу поверхню чи дошку потрібно застелити харчовою плівкою.

На половину плівки викладаємо плавлені сирки з відривом 2 див друг від друга. Потрібно стежити за тим, щоб від країв плівки залишалося 5-7 см. Далі загортаємо плівку, щоб сирки опинилися всередині і за допомогою качалки потрібно розкотити сирки так, щоб вони утворили рівний шар. Сильно натискати не потрібно. У результаті має вийти "сирний" прямокутник.

Тим часом необхідно відварити курячі яйця приблизно 10-12 хвилин і різко остудити їх у холодній воді.

Готові очищені яйця натираємо на тертці з дрібними осередками у глибоку ємність. Далі потрібно подрібнити промиту зелену цибулю і додати її в ємність до яєць разом з майонезом будь-якої жирності та сіллю. Ретельно перемішуємо.

Популярні новини зараз

3 важливі правила: без цього ваші дерева не дадуть урожай наступного року

Дуже тривожний дзвінок! В Україні раптово зникли горобці – що це означає і чим небезпечно

Складні дні розпочалися 27 вересня: хтось із знаків Зодіаку втягнеться у любовні трикутники, а хтось – у скандали

Готуватимете каструлями на кожне свято: рецепт морквяного салату з квасолею

Показати ще

Верхню частину харчової плівки потрібно забрати, оголюючи плавлений сир. Відступаємо приблизно 2-3 см від широкого краю основи та викладаємо яєчну масу. Поступово її потрібно розподілити вилкою або силіконовою лопаткою.

Нарізаємо слабосолену червону рибу без кісточок дрібними кубиками і викладаємо зверху на яєчний шар.

Допомагаючи харчовою плівкою, потрібно акуратно звірити рулет. Злегка притискайте його, щоб рівномірно начинка розподілилася по всій основі.

Прямо у плівці рулет потрібно помістити в морозильну камеру на 15-20 хвилин.

Увага!

  • Щоб нарізати блюдо красиво, потрібно трохи підморозити рулет в морозильній камері і після кожного розрізу промивати ніж у холодній воді.

Читайте також:

Не робіть цього в жодному разі: чому не можна крихти зі столу змітати рукою

Шикарно навіть без м'яса: рецепт ніжних голубців із гречкою та грибами

Справжня насолода: рецепт швидкого пирога з консервованою рибою, сиром та яйцями