Ця ніжна пікантна закуска на святковий стіл із простих інгредієнтів замінить будь-який салат!
Продукти:
- сирок плавлений (типу "Дружба") – 3 шт;
- риба червона малосольна – 200 г;
- яйце куряче відварене - 3 шт.;
- сіль - 2 щіпки;
- майонез - 2 ст.л.;
- цибуля зелена - 5 г.
Для приготування даного рулету, робочу поверхню чи дошку потрібно застелити харчовою плівкою.
На половину плівки викладаємо плавлені сирки з відривом 2 див друг від друга. Потрібно стежити за тим, щоб від країв плівки залишалося 5-7 см. Далі загортаємо плівку, щоб сирки опинилися всередині і за допомогою качалки потрібно розкотити сирки так, щоб вони утворили рівний шар. Сильно натискати не потрібно. У результаті має вийти "сирний" прямокутник.
Тим часом необхідно відварити курячі яйця приблизно 10-12 хвилин і різко остудити їх у холодній воді.
Готові очищені яйця натираємо на тертці з дрібними осередками у глибоку ємність. Далі потрібно подрібнити промиту зелену цибулю і додати її в ємність до яєць разом з майонезом будь-якої жирності та сіллю. Ретельно перемішуємо.
Відключення світла будуть довше: Укренерго терміново вводить жорсткі графіки – вже з сьогодні
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Верхню частину харчової плівки потрібно забрати, оголюючи плавлений сир. Відступаємо приблизно 2-3 см від широкого краю основи та викладаємо яєчну масу. Поступово її потрібно розподілити вилкою або силіконовою лопаткою.
Нарізаємо слабосолену червону рибу без кісточок дрібними кубиками і викладаємо зверху на яєчний шар.
Допомагаючи харчовою плівкою, потрібно акуратно звірити рулет. Злегка притискайте його, щоб рівномірно начинка розподілилася по всій основі.
Прямо у плівці рулет потрібно помістити в морозильну камеру на 15-20 хвилин.
Увага!
- Щоб нарізати блюдо красиво, потрібно трохи підморозити рулет в морозильній камері і після кожного розрізу промивати ніж у холодній воді.
Читайте також:
Не робіть цього в жодному разі: чому не можна крихти зі столу змітати рукою
Шикарно навіть без м'яса: рецепт ніжних голубців із гречкою та грибами
Справжня насолода: рецепт швидкого пирога з консервованою рибою, сиром та яйцями