Смачна овочева закуска для святкового столу – це безпрограшний варіант. І нехай така безглузда назва, як "Тещин язик", не зіпсує вам думку про страву.
Докладніше про те, як приготувати "Тещин язик" з часником і помідорами, читайте в нашому матеріалі.
Для приготування "Тещиного язика" нам знадобиться:
Спосіб приготування "Тещиної мови":
Щоб приготувати смачну "Тещин язик" з баклажанів, необхідно дотримуватися кількох простих кроків. Спочатку потрібно нарізати баклажани на пластини та посолити, залишивши на деякий час, щоб вони пустили сік. Потім слід рідину злити і баклажани промити. Далі нарізані баклажани потрібно викласти на рушник та обсушити.
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Полуницю не потрібно вкривати чим завгодно: секрети, які допоможуть відлякати гризунів узимку
"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
На сковороді потрібно розігріти олію та обсмажити баклажани з двох сторін до рум'яності. Смажені баклажани потрібно викласти на паперову серветку, щоб у ній увібрався зайвий жир.
Поки баклажани остигають, потрібно підготувати соус. Для цього потрібно очистити часник від лушпиння та подрібнити під пресом. Потім слід змішати подрібнений часник з майонезом і змастити цим соусом на язички з баклажанів.
Далі потрібно натерти сир на дрібній тертці та нарізати помідори тонкими часточками. Посипавши баклажани сиром, потрібно край кожного викласти по часточці помідора. Потім баклажани потрібно скрутити в рулетики, викласти на блюдо та прикрасити зеленню.
Таким чином, "Тещин язик" з баклажанів готова, і можна приступати до її вживання. Це смачна та оригінальна страва, яку можна приготувати на будь-яке свято або просто для вечері у родинному колі.
Читайте також: