Єврейські котлети - неймовірно м'які та пишні биточки з курки. За смаком і своїм зовнішнім виглядом вони більше нагадують оладки або млинці, ніж звичні для всіх котлети з м'яса. А хтось навіть скаже, що єврейські биточки йому нагадують повітряний омлет, але з м'ясом птиці.
Склад / Інгредієнти:
- куряче філе 350 грам;
- яйця 4 штуки;
- сіль за смаком;
- чорний мелений перець за смаком;
- олія 50 мл (для смаження).
Куряче м'ясо пропустіть через м'ясорубку. 3. Відокремте жовтки від білків і додайте до фаршу. Посоліть і поперчіть до смаку. 4. Добре все перемішайте. 5. В окремій мисці збийте білки з щіпкою солі до стану густої білої піни і додайте частинами до фаршу. 6. Перемішуйте акуратно та неквапливо, починаючи від країв і рухаючись до центру. Маса має залишатися повітряною. 7. Розігрійте сковороду з|із| маслом|мастилом| і, набираючи повітряний м'ясний фарш ложкою, опустіть його на розпечену сковороду. 8. Обсмажте котлети з двох боків до золотистого кольору. 9. Єврейські котлети готові. Подавайте страву відразу ж, ще гарячою, з будь-яким гарніром або соусом.
Читайте також:
Гості будуть у захваті: закуска з листкового тіста з сиром та беконом від Євгена Клопотенка
Він божественний: рецепт густого наваристого курячого супу з квасолею та плавленим сиром
Водії, будьте готові: на блокпостах тепер особливо цікавляться не правами, що почали перевірятт
Продуктовий нокаут: на українців чекає новий "ціновий аперкот", до чого готуватись в супермаркетах
Правда спливає: 4 знаки Зодіаку, яким у липні доведеться зіткнутися з обманом
Прощавай, дешеве яблуко: чому у 2025-му українці платитимуть "золотом" за фрукт із саду бабусі
Розлітаються за секунди: рецепт червоних бурякових рулетиків з начинкою з оселедця