Для того, щоб приготувати суп із квашених огірків та кукурудзяної крупи, потрібно підготувати такі продукти:

  • огірки солоні – 3-4 шт.;
  • кукурудзяна крупа – 150 г;
  • морква – 1 шт.;
  • бульйон м'ясний (або курячий бульйон, або вода) – 1,7 л;
  • сметана – 50 г;
  • перець чорний мелений - за смаком;
  • сіль за смаком;
  • зелень до смаку.

важливо!

  • Кукурудзяна крупа особливо рекомендується всім, хто веде малорухливий спосіб життя, оскільки не надто калорійна.

Солоні огірки потрібно нарізати соломкою і кинути в бульйон, що закипів. Традиційно для огірчанки варять огірки близько години, але багато господинь стверджують, що достатньо і 30 хвилин для варіння всього супу.

Відразу додаємо крупно нарізану моркву.

Додаємо підготовлену кукурудзяну крупу та варимо суп, помішуючи, при помірному кипінні до м'якості моркви та крупи.

важливо!

Популярні новини зараз

Густий томатний суп зі свининою: коли ложка стоїть, а ти не можеш зупинитись, рецепт

Чужих грошей не буває: в Україні обговорюють скасування банківської таємниці, що потрібно знати власникам карток

Тих, хто ховався від мобілізації, покарають після перемоги: попередження для ухилянтів

Злата Огнєвіч показала весілля з відомим співаком, Решетній привітав: "Вже не Холостячка"

Показати ще
  • Щоб кукурудзяна крупа швидше розварилася, її можна замочити в холодній воді на кілька годин.

Додаємо в суп з квашених огірків і кукурудзяної крупи розсіл, що залишився від огірків за смаком, перчимо.
Кладемо сметану, зелень і знімаємо гірчанку з вогню.

Читайте також:

Швидка закуска, яка вас здивує: рецепт паштету з насіння, гірчиці та паприки із зеленню

Недаремно його називають "Зворушливий": рецепт салату з курячих стегенець і крабових паличок

Чоловіки з'їдають відразу по дві порції: рецепт запіканки з гречки, сиру та зелені