Для того, щоб приготувати суп із квашених огірків та кукурудзяної крупи, потрібно підготувати такі продукти:
- огірки солоні – 3-4 шт.;
- кукурудзяна крупа – 150 г;
- морква – 1 шт.;
- бульйон м'ясний (або курячий бульйон, або вода) – 1,7 л;
- сметана – 50 г;
- перець чорний мелений - за смаком;
- сіль за смаком;
- зелень до смаку.
важливо!
- Кукурудзяна крупа особливо рекомендується всім, хто веде малорухливий спосіб життя, оскільки не надто калорійна.
Солоні огірки потрібно нарізати соломкою і кинути в бульйон, що закипів. Традиційно для огірчанки варять огірки близько години, але багато господинь стверджують, що достатньо і 30 хвилин для варіння всього супу.
Відразу додаємо крупно нарізану моркву.
Додаємо підготовлену кукурудзяну крупу та варимо суп, помішуючи, при помірному кипінні до м'якості моркви та крупи.
важливо!
Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
- Щоб кукурудзяна крупа швидше розварилася, її можна замочити в холодній воді на кілька годин.
Додаємо в суп з квашених огірків і кукурудзяної крупи розсіл, що залишився від огірків за смаком, перчимо.
Кладемо сметану, зелень і знімаємо гірчанку з вогню.
Читайте також:
Швидка закуска, яка вас здивує: рецепт паштету з насіння, гірчиці та паприки із зеленню
Недаремно його називають "Зворушливий": рецепт салату з курячих стегенець і крабових паличок
Чоловіки з'їдають відразу по дві порції: рецепт запіканки з гречки, сиру та зелені