Насамперед відваримо картоплю та яйця. Опускаємо їх у холодну воду, доводимо до кипіння. Яйця будуть готові за 8 хвилин після того, як вода закипить, а картопля через 20.
Переходимо до зелені. Її в крошку рекомендується додати багато і різної.
Відварені яйця очищаємо від шкаралупи та розрізаємо на 2 частини. Витягаємо з них жовтки в окрему глибоку миску. Додаємо до жовтків гостру гірчицю. Потім виделкою переминаємо все разом. Білки, що залишилися, нарізаємо кубиком, щоб їх розмір відповідав розміру кубиків інших інгредієнтів.
Останній інгредієнт, який у нас залишився – це варена картопля, і, я думаю, за аналогією ви вже зрозуміли, як її треба нарізати.
Хотів би відзначити той момент, що якщо інгредієнти будуть нарізані однаково, у вашої окрошки буде приємніша, однорідніша текстура. Так що рекомендую постаратися з нарізкою!
Потім заливаємо все кефіром (жирністю 32%). І розбавляємо мінеральною водою до одержання бажаної консистенції. У мене в середньому на це йде 250-300 мл мінеральної води на 1 л кефіру.
Перемішуємо все разом і відправляємо крохмалю на кефірі в холодильник настоятися на 30 хвилин.
Потім викладаємо прохолодну фарбу в тарілки і подаємо до столу.
ТЦК йдуть на нові хитрощі: відстрочки, інвалідність і навіть бронь від мобілізації не врятують
Свинина на вагу золота: як шашличний сезон впливає на ціни в Україні
Помідори та огірки під одним дахом: чи можливий союз у теплиці
"Павутина" - це не кінець: чи Україна ще атакуватиме аеродроми рф, відповідь змусить путіна не виходити з бункера
Читайте також:
Це райська насолода: рецепт справжньої китайської курочки за старовинним рецептом
Це божественне поєднання: рецепт бабусиних пиріжків із полуницею та щавлем