Незвичайні в'єтнамські пельмені з м'ясом та яйцем урізноманітнять ваш повсякденний раціон, і дуже здивують гостей. Слід лише один раз приготувати незвичайні в'єтнамські пельмені з м'ясом та яйцем - і ви закохаєтеся на в'єтнамську кухню назавжди.
Докладніше про приготування страви за рецептом незвичайних в'єтнамських пельменів з м'ясом та яйцем читайте у нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом незвичайних в'єтнамських пельменів з м'ясом та яйцем нам знадобиться:
- тісто для пельменів
- 300 г м'ясного фаршу
- 2 варені яйця
- 1 цибулина
- 2-3 зубчики часнику
- 1 ст. л. соєвого соусу
– 1 ст. л. рослинної олії
- сіль та перець за смаком
Спосіб приготування страви за рецептом незвичайних в'єтнамських пельменів з м'ясом та яйцем.
1. Почнемо кулінарний процес із приготування основної начинки для незвичайних в'єтнамських пельменів із м'ясом та яйцем. Для цього на середньому вогні в невеликій сковороді обсмажте дрібно нарізану цибулю та подрібнений часник у доданій рослинній олії, поки цибуля не стане прозорою.
2. Далі для незвичайних в'єтнамських пельменів з м'ясом та яйцем додайте в сковороду м'ясний фарш і продовжуйте готувати, доки він не стане підсмаженим та ніжним.
3. Розберіть варені яйця на шматочки і додайте їх разом із фаршем для незвичайних в'єтнамських пельменів із м'ясом та яйцем.
4. Додайте в начинку для незвичайних в'єтнамських пельменів з м'ясом та яйцем соєвий соус, сіль та перець за смаком та перемішайте всі інгредієнти.
5. Перейдемо до створення незвичайних в'єтнамських пельменів з м'ясом і яйцем. Візьміть тісто для пельменів та розкачайте його у тонкий шар.
6. Використовуючи чашку або форму, виріжте кола тесту і помістіть невелику кількість начинки в центр кожного з них.
7. Складіть незвичайні в'єтнамські пельмені з м'ясом і яйцем у півколо, накрийте верхню частину нижньої тіста і притисніть краї.
8. Перенесіть незвичайні в'єтнамські пельмені з м'ясом та яйцем на лист, обкладений папером для випікання.
9. Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте в'єтнамські пельмені з м'ясом та яйцем протягом 20-25 хвилин до золотистого кольору.
10. Наші незвичайні в'єтнамські пельмені з м'ясом та яйцем готові. Вони ідеально підходять як для гарячого, так і для холодного перекушування, що робить їх відмінним вибором для пікніка, вечірки або вечері. Смачного!
ВПО змусять повернути виплати назад державі: переселенці втратять дар мови
Суперскладний опалювальний сезон: масові відключення світла, тепла та блекаут – влада б'є на сполох
Пенсія під загрозою: хто з українців залишиться без виплат у 60 років уже 2026 року
"Вирішив, що хоче бачити мене щодня": Даша Квіткова розповіла як Вова Бражко з "Динамо" її підчепив
Читайте також:
Налітай та проси добавки: рецепт литовської картопляної ковбаси з беконом та сметаною
Справжня чоловіча страва: рецепт грузинського супу з картоплею, квасолею та томатною пастою
Це краще за будь-які пироги: рецепт швидкого закусочного кексу з шинкою, сиром і оливками