Забудьте все, що ви знали про «корисну їжу». Ці бургери з баклажанів – справжня гастрономічна провокація.
Соковита золотиста скоринка, вершкова начинка та аромат свіжої зелені роблять їх конкурентами будь-якому м'ясному побратиму.
Що знадобиться
- Баклажани - 2 шт.
- Сир - 150 г
- Стиглий помідор - 1 шт.
- Часник - 1 зубчик
- Пучок кропу
- Натуральний йогурт або сметана - 1 ст. л.
– Оливкова олія
– Борошно – 4 ст. л.
- Яйця - 2 шт.
- панірувальні сухарі - 4 ст. л.
– Сіль та свіжомелений перець за смаком
Як готувати, щоб слинки текли
-
Підготовка баклажанів. Наріжте їх кружальцями, щедро присипте сіллю і залиште на 10 хвилин, щоб пішла гіркота.
-
Начинка із характером. Розімніть сир, додайте дрібно нарізаний помідор, видавлений часник, нарізаний кріп і ложку йогурту. Перемішайте до кремової текстури.
Популярні новини зараз"Це було не моє рішення”: Терен з “Холостяка” розкрив правду про стосунки з переможницею проєкту
Полийте молоком - зберете врожай мрії: секрет, про який городники шепочуть на вушко
Рецепт теплого салату з куркою, печерицями та кукурудзою: коли вечеря сама проситься до рота
Пенсії рвонуть вгору: кому з пенсіонерів, які працюють, перерахують виплати в 2026 році
Бургери з баклажанів, кадр з відео -
Золота скоринка. Кожен кружок баклажана обваляйте спочатку в борошні, потім у збитому яйці і, нарешті, в панірувальних сухарях. Обсмажуйте на середньому вогні до апетитного золотистого кольору.
-
Збираємо бургер. На гарячий баклажан викладіть щедру ложку начинки, прикрийте другим кухлем і готово!
Подавайте ці міні-бургери як гарячу закуску до вина або яскраву самостійну страву. Навіть затяті м'ясоїди запитають добавки і рецепт.
Віденські суші-вафлі: хрумке побачення Сходу та Європи, рецепт для вечері.
Рецепт теплого салату з куркою, печерицями та кукурудзою: коли вечеря сама проситься до рота.
Рецепт швидких голубців без капустяного листя: смак як у дитинстві, клопоту - нуль.