Соковитий м'ясний рулет з лаваша – рецепт, з яким завжди швидко та смачно
М'ясний рулет з лаваша - проста страва, яка готується швидко, але завжди виходить ситною. Поєднання м'ясної начинки, свіжих помідорів, зелені, сиру та вершкового соусу робить його насиченим та ароматним.
Ця страва ідеально підходить для сімейної вечері або як холодна закуска наступного дня.
Що вам знадобиться:
1–1,5 великих листів тонкого лавашу
500 г свинячого фаршу або м'ясної суміші
"Холостячка" Ксенія Мішина в США почала вчити українців життя: "Немає наслідків за дурість"
"Ракета рознесла наш дім": співачка Олена Тополя вперше розказала, як відновлює зруйновану квартиру
Ці три знаки Зодіаку зводять чоловіків з розуму: перед їхніми чарами неможливо встояти
Оля Полякова без штанів зняла Машу Єфросиніну
150 г твердого сиру
1 цибулина
1 помідор
200 г сметани
150 г майонезу
Половина пучка свіжої зелені
2 ст. л. рослинної олії
Сіль та перець за смаком
Спосіб приготування:
Для початку дрібно наріжте цибулю і обсмажте її на олії до м'якості і золотистого кольору. Додайте фарш, посоліть і поперчіть, готуйте доти, доки суміш не стане розсипчастою. Відставте остигати.
Наріжте зелень, натріть сир, зніміть шкірку з помідора і наріжте його тонкими скибочками.
Потім змішайте сметану та майонез до отримання однорідної маси.
Розкладіть лаваш на столі. Розподіліть охолоджену м'ясну начинку по одному краю, залишаючи невеликі поля з боків. Зверху покладіть скибочки помідора, полийте соусом, посипте сиром та зеленню. Щільно поверніть рулет.
Після цього перекладіть рулет на лист або у форму для запікання. Змастіть верх соусом, що залишився, і запікайте 20–25 хвилин при температурі 170–180 °C до золотистої скоринки.
Ось і все, подавайте теплим на вечерю або охолодіть і наріжте на скибочки для смачної закуски наступного дня.
Нагадаємо, більше ніколи не варіть пюре у воді: секрет ніжної та смачної картоплі за рецептом Мішлен
Раніше «hyser» повідомляв, смачніше лечо та квашених помідорів: рецепт маринованого перцю на зиму
Як повідомляв «hyser», як приготувати домашню тушонку без автоклаву: рецепт соковитого м'яса для тривалого зберігання