Човники з молодих кабачків з куркою та сиром - дуже популярна літня страва, яка має успіх у господинь.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом човників з молодих кабачків з куркою та сиром читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом човників з молодих кабачків з куркою та сиром нам знадобиться:

  • Кабачки молоді - 500 г
  • Куряче філе - 250 г
  • Цибуля ріпчаста - 90 г
  • Перець болгарський червоний – 100 г
  • Помідор - 100 г
  • Морква – 70 г
  • Сир твердий – 50 г
  • Сметана - 50 г
  • Часник - 5 г (1 зубчик)
  • Сіль - 1/2 ч. ложки (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 1/8 ч. ложки
  • Базилік сушений - 1 ч. ложка
  • Олія - ​​30 мл (2 ст. ложки)

Спосіб приготування страви за рецептом човників з молодих кабачків з куркою та сиром:

Для початку приготування човників із молодих кабачків із куркою та сиром, необхідно підготувати всі необхідні продукти для човників із молодих кабачків із куркою та сиром. Ретельно вимийте овочі, а потім наріжте куряче філе на дрібні кубики для човників із молодих кабачків із куркою та сиром.

Розігрійте сковороду з олією і додайте нарізане куряче філе для човників з молодих кабачків із куркою та сиром. Обсмажуйте його на середньому вогні до освітлення приблизно 5 хвилин.

Популярні новини зараз

Польща зібралася перекрити кордон із Україною

Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис

Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством

Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."

Показати ще

Почистіть і наріжте цибулю, моркву та солодкий перець дрібними кубиками. Також пропустіть зубчик часнику через прес для човників із молодих кабачків із куркою та сиром.

Додайте цибулю, моркву та солодкий перець до обсмаженої курки. Обсмажуйте всі разом близько 5 хвилин для човників із молодих кабачків із куркою та сиром.

Відріжте хвостики кабачків з обох боків і видаліть серединку із насінням, щоб отримати човники. Дрібно наріжте м'якоть кабачків. Наріжте для човників із молодих кабачків із куркою та сиром помідор маленькими шматками.

Додайте для човників з молодих кабачків із куркою та сиром нарізані кабачки та помідори у сковороду до курки. Гасіть все разом ще близько 7 хвилин. Наприкінці додайте сіль, мелений перець та базилік. Перемішайте та зніміть сковороду з вогню.

Для приготування начинки, що запікається, натріть сир на тертці. Потім перекладіть сир, пропущений через прес часник та сметану в миску. Добре перемішайте до отримання однорідної суміші для човників з молодих кабачків із куркою та сиром.

Викладіть човники з кабачків на лист або у форму для запікання. Наповніть їх курячо-овочевою начинкою. Потім змастіть сметанно-сирною сумішшю зверху.

Помістіть форму з човниками з молодих кабачків із куркою та сиром у попередньо розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте човники з молодих кабачків із куркою та сиром протягом 35 хвилин, поки бортики кабачків не стануть м'якими. Якщо сир починає запікатися раніше, накрийте човники з молодих кабачків із куркою та сиром фольгою.

Ваші човники з молодих кабачків з куркою та сиром м готові! Смачного!

Читайте також:

Вас благатимуть поділитися рецептом: готуємо закуску з лаваша з фаршем та молодими помідорами

Будете їсти одну за одною: рецепт кабачкових котлет із фаршем та рисом

Десерт, який вигадали на небесах: рецепт незвичайної маринованої полуниці по-італійськи