Сир рикотту 120 г
Майонез 90 г
Тертий сир пармезан 60 г
Солодка цибуля 1 головка
Свіжий чорний перець за смаком
Розігрійте духовку до 180 градусів.
У мисці змішайте рикотту, майонез, пармезан, дрібно нарізану цибулю та трохи перцю.
Викладіть сирно-цибулеву масу в невелику форму і відправте в духовку на 30-50 хвилин до утворення золотистої скоринки.
До речі, якщо цю закуску готувати в тарталетках, таку страву можна подати на сніданок, як закуску або, як перекус, на пікнік.
Пісочне тісто для тарталеток можна зробити за своїм улюбленим рецептом або взяти готове листкове тісто. Тарталетки випікаються разом із начинкою. Подавати їх можна як у теплому, так і холодному вигляді.
Читайте також:
І для м'яса, і просто намазувати на хліб: рецепт домашнього кетчупу з помідорами та яблуками
На тарілці нічого не залишиться: рецепт ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною
Двох рук не вистачить, щоб усе з'їсти: рецепт швидких міні-чебуреків із соковитою м'ясною начинкою