Такий курячий рулет у пляшці – це унікальна подача всім звичного холодця. Оригінальність страви та її смак – це те, що зробить ваш вечір незабутнім.
Докладніше про приготування страви за рецептом курячого рулету у пляшці читайте у нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом курячого рулету в пляшці нам знадобиться:
- Курячі стегенця 3 шт
- Желатин 25 г
- Сіль 0,5 ч.л.
- Лавровий лист 3 шт
- Перець 10 шт
- Вода 1.5 л
Спосіб приготування страви за рецептом курячого рулету в пляшці:
Промийте куплені курячі частини у воді для курячого рулету у пляшці.
Викладіть їх у казан для курячого рулету в пляшці, додайте горошини чорного перцю, лаврове листя та сіль. Залийте водою та помістіть казан на плиту. Доведіть до кипіння і видаліть піну, що утворилася. Варіть близько 35-40 хвилин, доки м'ясо не буде готовим. Вимкніть вогонь і залиште на 30 хвилин для остигання курячого рулету в пляшці.
Якщо ви досить розумні, то ви зробите це: навіщо садівники обв'язують дерева колготками
Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули
Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Вийміть курячі частини, зніміть м'ясо з кісток і помістіть в окрему ємність, видаліть кістки для курячого рулету в пляшці.
Процідіть бульйон для курячого рулету у пляшці від спецій через сито. Якщо потрібно, видаліть жир. У просіяний бульйон додайте желатин, дайте йому розбухнути 5-7 хвилин і добре перемішайте, поки|доки| повністю не розчиниться для курячого рулету в пляшці.
Викладіть куряче м'ясо у пляшку для курячого рулету у пляшці.
Налийте охолоджений бульйон з желатином, закрийте кришкою і трохи струсіть. Помістіть пляшку вертикально в холодильник на 4-5 годин. Якщо є така можливість, залиште на ніч, щоб курячий рулет у пляшці повністю застиг.
Коли курячий рулет у пляшці застигне, зріжте шийку пляшки, розріжте її вздовж і вийміть рулет на блюдо.
Наріжте курячий рулет у пляшці широкими скибочками. Подавайте зі свіжою зеленню та соусами, такими як гірчиця, буряковий хрін та іншими, на вашу перевагу.
Читайте також:
Вас благатимуть, щоб готували таке щодня: рецепт соковитих домашніх біляшів з м'ясом на кефірі
Спокуса від тітки Сари: рецепт незвичайної аджики по-єврейськи