складові
Невелика цвітна капуста ½ качана
Сосиски 6 штук
Солодкий перець ½ штуки
Цибуля 1 шт.
Рослинна олія 2 ст. ложки
Квасоля у томатному соусі 1 банка
Вода 200-250 мл
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Цвітну капусту розберіть на суцвіття. Сосиски наріжте великими шматочками, перець і цибулю — дрібнішими.
У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Злегка підрум'яніть цибулю. Додайте сосиски та обсмажуйте ще 2–3 хвилини.
Викладіть туди ж цвітну капусту, перець та квасолю разом із соком.
Влийте гарячу воду. Посоліть, поперчіть та перемішайте. Після закипання накрийте кришкою і тушкуйте на помірному вогні на 15 хвилин.
Читайте також:
На тарілці нічого не залишиться: рецепт ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною
Захочеться їсти без зупинки: рецепт східних грінок з лавашу з сиром та крабовими паличками
Популярні новини зараз
Показати ще
Тепер буде легше: графіки відключення світла 23 листопада – Укренерго потішило українців
Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Ще крутіше, ніж біляші: турецький рецепт коржів з лаваша з фаршем, помідором та солодким перцем