Ідеальний рецепт млинців у кожного свій та перевірений. Якщо ви ставитеся до тих гурманів, кому млинці не набридають ніколи, то зверніть увагу на спосіб приготування від Сави Лібкіна. Він любить, щоб вони були більшими з такою ж кількістю курячої начинки.
Отже, для приготування млинців з куркою по-одеськи знадобляться такі продукти:
Основні
- молоко 2,8% - 400 мл;
- яйця курячі – 3 шт.;
- цукор - 1/2 ч.л. л.;
- олія - 1 ст. л.;
- сіль – 1 г;
- борошно – 250 г.
Для начинки
- курячі гомілки - 6 шт.;
- цибуля - 1 шт.;
- сіль за смаком;
- перець чорний мелений - за смаком;
- суміш спецій універсальна – за смаком.
Додатково
- масло вершкове 73% - за смаком
Гомілки обсмажити з двох сторін. Додати нарізану цибулю, сіль, перець, спеції та готувати 35-40 хвилин.
Зима без попередження: синоптики розповіли, коли Україну накриє мороз та перший сніг, прогноз погоди на листопад
Lexus зірвав дах: шестиколісний мінівен LS Concept з майбутнього знищує поняття "седан"
"До кінця року все...": переможниця "Битви екстрасенсів" шокувала передбаченням про війну в Україні
Рецепт, від якого пахне затишком: вершково-грибний пиріг з картоплею, який хочеться їсти прямо з запалу-спеку
Зняти м'ясо з кісток та перекрутити через паштетну сіточку.
Замісити тісто для млинців. Смажити на вершковому маслі. Готовий млинець змастити олією.
Сформувати млинці із начинкою.
Читайте також:
І для м'яса, і просто намазувати на хліб: рецепт домашнього кетчупу з помідорами та яблуками
На тарілці нічого не залишиться: рецепт ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною
Двох рук не вистачить, щоб усе з'їсти: рецепт швидких міні-чебуреків із соковитою м'ясною начинкою
